ΠοδόσφαιροΤοπικά

Οι πιθανοί αντίπαλοι της Μαλεσίνας 2008 στα μπαράζ ανόδου στη Γ’ Εθνική

Πραγματοποιήθηκε σήμερα σε κεντρικό ξενοδοχείο της Αθήνας η κλήρωση των αγώνων των ομίλων του πρωταθλήματος πρωταθλητριών των ΕΠΣ για τον προβιβασμό στη Γ’ Εθνική, της αγωνιστικής περιόδου 2024-25.

Την κλήρωση διενήργησε ο τεχνικός διευθυντής εκπαίδευσης της ΕΠΟ Κώστας Τσάνας.
Στο ειδικό πρωτάθλημα για τον προβιβασμό στη Γ’ Εθνική θα συμμετάσχουν οι 53 πρωταθλήτριες ομάδες των Ε.Π.Σ. και οι 3 δευτεραθλήτριες ομάδες των ιδρυτριών Ενώσεων, δηλαδή συνολικά 56 ομάδες.
Το πρωτάθλημα θα διεξαχθεί σε ένα γύρο 7 αγωνιστικών (3 αγώνες εντός, 3 αγώνες εκτός, 1 ρεπό).

Από τους 8 ομίλους των 7 ομάδων, θα προβιβασθούν οι 3 πρώτες ομάδες της βαθμολογίας κάθε ομίλου.

Συνολικά 24 ομάδες θα προβιβασθούν από το συγκεκριμένο πρωτάθλημα στην Γ΄ Εθνική για την αγωνιστική περίοδο 2024–25.

Στον 3ο όμιλο η πρωταθλήτρια ΕΠΣ Φθιώτιδας ομάδα της Μαλεσίνας 2008 θα ξεκινήσει από το γήπεδό της με αντίπαλο πιθανότατα τον ΠΑΟ Κοίλων Κοζάνης (διεξάγονται πλέι οφ εκεί). Η ομάδα του Μάκη Ζαχαρόπουλου θα παίξει ακόμη στη Μαλεσίνα με τους πρωταθλητές της Λάρισας και της Καρδίτσας, ενώ μακριά από το γήπεδό της θα αντιμετωπίσει τον Ολυμπιακό Βόλου τις πρωταθλήτριες ομάδες των Τρικάλων και των Γρεβενών.

Αξίζει να σημειώσουμε ότι για τη Φθιωτική ομάδα το μόνο δυσάρεστο που προέκυψε από τη σημερινή κλήρωση, είναι ότι θα κάνει το ρεπό της την τελευταία αγωνιστική.

Μέχρι τώρα μόνο οι ΕΠΣ Φθιώτιδας και Μαγνησίας έχουν αναδείξει πρωταθλητές, τη Μαλεσίνα 2008 και τον Ολυμπιακό Βόλου. Στις υπόλοιπες ΕΠΣ τα πρωταθλήματα βρίσκονται σε εξέλιξη…

Φαβορί πάντως για τον τίτλο αυτή τη στιγμή θεωρούνται η Ανθούπολη (ΕΠΣ Λάρισας), ο Ατρόμητος Παλαμά (ΕΠΣ Καρδίτσας), το Νεοχώρι (ΕΠΣ Γρεβενών), ο ΠΑΟ Κοίλων (ΕΠΣ Κοζάνης), ενώ στα Τρίκαλα 3 ομάδες διεκδικούν τον τίτλο (Διγενής Νεοχωρίου, Μετέωρα Καλαμπάκας, Βράχος Καστρακίου).

Να δούμε το πρόγραμμα του 3ου ομίλου (οι αγώνες θα ξεκινήσουν στις 12 Μάη), όπως προέκυψε από την σημερινή διαδικασία:

Σχετικές αναρτήσεις

Ο Παναθηναϊκός έχασε 1-0 στη Λεωφόρο από τον Άρη και τις ελπίδες του

efthia

Η… Τούμπα έβαλε… φωτιά στο πρωτάθλημα της Α’ Εθνικής

efthia

Αποφασιστικός ο Ολυμπιακός νίκησε 4-1 τον ΠΑΣ Λαμία

efthia
Φόρτωση....