ΕθνικάΠοδόσφαιρο

Ο Δέλλας «ξεμπούκωσε» τον ΟΦΗ, 4-0 τον Πανσερραϊκό

Η έλευση του Τραϊανού Δέλλα στο «τιμόνι» του ΟΦΗ στην θέση του Πέπε Μελ, έφερε διαφορετικό «αέρα» στην κρητική ομάδα, η οποία νίκησε τον Πανσερραϊκό με το εμφατικό 4-0 στο «Θ. Βαρδινογιάννης» στο πλαίσιο της 23ης αγωνιστικής, βάζοντας τέλος στο αρνητικό σερί 5 ηττών που μετρούσε σε Α΄ Εθνική και Κύπελλο.

Μεγάλος πρωταγωνιστής για τον ΟΦΗ που σημείωσε τα τρία πρώτα τέρματά του μέσα σε ένα δεκάλεπτο, ήταν ο νεοαποκτηθείς Άαρον Ισέκα ο οποίος σημείωσε τα δύο πρώτα γκολ του στο πρωτάθλημα (23’, 33’), με τους Λαμπρόπουλο (29’) και Μπακού (79’) να πετυχαίνουν τ΄ άλλα δύο.

Μετά από ένα αναγνωριστικό πρώτο 20λεπτο, ο Πανσερραϊκός είχε την πρώτη μεγάλη στιγμή με την κεφαλιά του Διαμαντή στο 22’ που έφυγε παράλληλα με την εστία. Στο αμέσως επόμενο λεπτό ο Ισέκα έπαιξε το ένα-δύο με τον Μπακού, «πάτησε» στην περιοχή και πλάσαρε εύστοχα τον Χόβαν κάνοντας το 1-0.

Στο 29’ ο Ριέρα εκτέλεσε κόρνερ από τα από τα αριστερά, ο Μορέιρα πήρε μία κεφαλιά προς τα πίσω κι ο Λαμπρόπουλος αφύλακτος στο δεύτερο δοκάρι, πλάσαρε κάνοντας το 2-0 των Κρητικών.

Το ονειρεμένο δεκάλεπτο του ΟΦΗ έκλεισε με το τρίτο γκολ στο 33’. Ο Τοράλ συνδυάστηκε με τον Μπάκου, ο οποίος βρήκε τον ελεύθερο Ισεκά, ο οποίος σε κενή από τα αριστερά της περιοχής έκανε το 3-0.

Οι μαζικές αλλαγές του Πάμπλο Γκαρσία βελτίωσαν ελαφρώς την εικόνα του Πανσερραϊκού, ο οποίος είχε δοκάρι στο 50’ σε απευθείας φάουλ του Ουάρντα, ενώ στο 56’ ο Τομάς σούταρε ελάχιστα άουτ.

Ο ΟΦΗ παρά τις αλλαγές συνέχισε να είναι πολύ πιο απειλητικός κι έφτασε και σε τέταρτο γκολ στο 79’ με τον Μακάνα Μπακού, ο οποίος πλάσαρε εύστοχα τον Χόβαν, δίνοντας διαστάσεις θριάμβου στη νίκη της κρητικής ομάδας.

Διαιτητής: Ματσούκας (Αιτωλοακαρνανίας)

ΟΦΗ (Τραϊανός Δέλλας): Μπάουμαν, Λάρσον (46’ λ.τρ. Μαρινάκης), Βούρος, Τοράρινσον, Λαμπρόπουλος, Τοράλ (61’ Νέιρα), Γκαγέγος (81’ Γκλάζερ), Μπάκου, Μπάκιτς, Ριέρα (71’ Αποστολάκης), Ισέκα (72’ Λουίζ Φελίπε).

ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ (Πάμπλο Γκαρσία): Χόβαν, Διαμαντής (46’ Ντανκερλούι), Μπέργκστρεμ, Θυμιάνης, Δεληγιαννίδης, Μορέιρα (46’ Οικονόμου), Ουεντραόγκο (46’ Στάικος), Τομάς (66’ Γούλερι), Ουάρντα, Μούργος (46’ Χατζηστραβός), Άλεκσιτς.

 

Σχετικές αναρτήσεις

Οι διαιτητές των τελευταίων αγώνων του 2ου ομίλου Γ’ Εθνικής

efthia

Αρχίζουν οι αγώνες των πρωταθλητών ΕΠΣ για την άνοδο στη Γ’ Εθνική

efthia

Α’ Εθνική – πλέι οφ: Οι αριθμοί της 7ης αγωνιστικής

efthia
Φόρτωση....