Στιγμές

Ο Δήμος Δομοκού έκοψε την πρωτοχρονιάτικη πίτα του

Στην κατάμεστη Αίθουσα Πολλαπλών Χρήσεων του Δήμου Δομοκού, πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 7 Φεβρουαρίου 2024 και ώρα 13.00, η καθιερωμένη εκδήλωση για την Κοπή της Πρωτοχρονιάτικης Πίτας του Δήμου Δομοκού με την ευλογία του Μητροπολίτη Συμεών και παρουσία του Δημάρχου Δομοκού Μπάμπη Λιόλιου.

Ο Ποιμενάρχης μας αφού ευλόγησε την αγιοβασιλόπιτα απεύθυνε ένα σύντομο χαιρετισμό και ευχαρίστησε το Δήμαρχο Δομοκού για την αγαστή συνεργασία. Με τη σειρά του ο Δήμαρχος Δομοκού ευχαρίστησε τους αιρετούς και τους εργαζόμενους του Δήμου Δομοκού που παρευρέθηκαν και τους ευχήθηκε υγεία, αγάπη και Καλή Χρονιά.

Στην εκδήλωση προσφέρθηκαν δώρα και ευχές για τους τυχερούς που κέρδισαν του φλουρί. Από την πλευρά τον αιρετών ο τυχερός ήταν ο Πρόεδρος της Δημοτικής Κοινότητας Πουρναρίου Θανάσης Τσουλφάς και ο τυχερός από την πλευρά των  εργαζομένων ο Νίκος Μάκκας.

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους ο Αρχιερατικός Επίτροπος Δομοκού & Ξυνιάδας π. Γεώργιος Βούλγαρης, ο π. Νικόλαος Κουλουμπρούκας, ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Δομοκού, Αντιδήμαρχοι, Εντεταλμένοι Σύμβουλοι, Πρόεδροι και Σύμβουλοι Δημοτικών Κοινοτήτων καθώς και οι εργαζόμενοι του Δήμου Δομοκού.

Σχετικές αναρτήσεις

Τα κάλαντα του Λαζάρου έψαλε το Λύκειο Ελληνίδων Λαμίας στο Δήμαρχο Λαμιέων

efthia

Οι μαθητές καθάρισαν την παραλία Κυανή Ακτή των Λιβανατών

efthia

Άμεση επέμβαση της Δημοτικής Αρχής Λαμιέων στα Ψωρονέρια

efthia
Φόρτωση....