ΕθνικάΠοδόσφαιρο

Ο Κόντε «καθάρισε» σε… δυο δόσεις, 3-0 την Κηφισιά

Σε ένα παιχνίδι που ξεκίνησε το βράδυ του Σαββάτου και ολοκληρώθηκε σχεδόν 24 ώρες αργότερα, ο ΠΑΣ Γιάννινα επιβλήθηκε με 3-0 της νεοφώτιστης Κηφισιάς στους «Ζωσιμάδες», μπαίνοντας με το δεξί στη φετινή Α’  Εθνική.

Απόλυτος πρωταγωνιστής για την ομάδα του  Στάικου ήταν ο Πέδρο Κόντε που πέτυχε και τα δυο γκολ, το πρώτο με πέναλτι… χθες (31’) και το δεύτερο με φάουλ… σήμερα (53’).

Μία δικαίωση για τον Ισπανό επιθετικό, ο οποίος την τελευταία διετία ταλαιπωρήθηκε από δυο πολύ σοβαρούς τραυματισμούς. Το… κερασάκι στην τούρτα για τον «Αγιαξ της Ηπείρου» έβαλε στο όγδοο λεπτό των καθυστερήσεων ο Χουάν Γκάρο.

Στο δεύτερο ημίχρονο, που πραγματοποιήθηκε σήμερα, η Κηφισιά μπήκε με δυο αλλαγές και περίσσιο θάρρος.

Μάλιστα, στο 47’ ο Μασούρας βρήκε δίχτυα μετά από προσπάθεια του Τετέϊ, αλλά έπειτα από παρέμβαση του VARίστα Τσακαλίδη, το γκολ ακυρώθηκε για επιθετικό φάουλ του Σάκιτς πάνω στον Τζίμα στο ξεκίνημα της φάσης.

Κι αφού δεν ήρθε η ισοφάριση, ήρθε το δεύτερο γκολ από τον ΠΑΣ. Ο Κόντε εκτέλεσε με εξαιρετικό τρόπο φάουλ εκτός περιοχής, δεν άφησε περιθώρια αντίδρασης στον Κρίστινσον κι «έγραψε» το 2-0 στο 53’.

Οι φιλοξενούμενοι δεν το παράτησαν, με τον Κλέιμαν να προλαβαίνει την ύστατη στιγμή τον Τετέι στο 59’. Ένα σουτ του Μπαρμπόσα (69’) και μια κεφαλιά του Οζέγκοβιτς (71’) ήταν οι επόμενες απειλές για την Κηφισιά.

Η ομάδα του Αναστασίου απέκτησε αριθμητικό πλεονέκτημα στο 82ο λεπτό, με τον Καραχάλιο να αποβάλλεται με δεύτερη κίτρινη κάρτα.

 Αντί, όμως, να καταφέρει να μειώσει, δέχθηκε και τρίτο γκολ. Από σέντρα του Παμλίδη, με κεφαλιά ο Γκάρο σημείωσε το παρθενικό του τέρμα στο ελληνικό πρωτάθλημα για το τελικό 3-0.

Διαιτητής: Τζήλος (Λάρισας)

ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ (Θανάσης Στάικος): Κλέιμαν, Σόρια, Κιάκος (43’ Τσαούσης), Εραμούσπε, Παντελάκης, Τζίνο, Καραχάλιος, Ριένστρα (74’ Λιάσος), Τζίμας (83’ Γκάρο), Παμλίδης, Κόντε (84’ Ροσέρο).

ΚΗΦΙΣΙΑ (Γιάννης Αναστασίου): Κρίστινσον, Σάκιτς, Λούμορ (88’ Ιπαλίμπο), Βαφέας, Τσάπαν, Ιπαλίμπο (46’ Μπαρμπόσα), Αντούνες (83’ Πρίτσας – 99’ Αντερέγκεν), Αντερέγκεν (46’ Νίνης), Οζέγκοβιτς, Μασούρας, Τετέι.

Σχετικές αναρτήσεις

Στις 17.00 ο αγώνας του Ολυμπιακού με τον ΠΑΣ Λαμία

efthia

Ο ΠΑΣ Γιάννινα 3-2 στο 93’ πήρε μαζί του στην Α2 την Κηφισιά

efthia

Πανηγυρική νίκη παραμονής για τον Παναιτωλικό, 1-0 τον Ατρόμητο

efthia
Φόρτωση....