ΠοδόσφαιροΤοπικά

Παραιτήθηκε ο πρόεδρος της Μαλεσίνας για την… ονοματοδοσία του γηπέδου!

Λίγες ώρες μετά την κατάκτηση του πρωταθλήματος Α’ κατηγορίας ΕΠΣ Φθιώτιδας, από τη Μαλεσίνα, ήρθε αναπάντεχα η παραίτηση του προέδρου της, Διονύση Παπακωνσταντίνου!

Αφορμή στάθηκε η απόφαση ονοματοδοσίας του γηπέδου, ένα γεγονός για το οποίο η διοίκηση της ομάδας δεν γνώριζε τίποτε!

Έτσι ο κ. Παπακωνσταντίνου με μια μακροσκελή ανακοίνωση, στην οποία κάνει αναφορά για «αλαζονεία και έπαρση» και θέλοντας να διαφυλάξει το κύρος της ομάδας, υπέβαλε την παραίτησή του.

Να δούμε αναλυτικά τι υποστηρίζει:

Σχετικά με την αλλαγή της ονοματοδοσίας του δημοτικού σταδίου ΜΑΛΕΣΙΝΑΣ σε «Δημοτικό Στάδιο Καραμιντζος Λουκάς», θα ήθελα να επισημάνω τα εξής:

Ως πρόεδρος του οργανισμού της ΑΕ Μαλεσίνας ουδέποτε ενημερώθηκα για την αλλαγή του ονόματος του γηπέδου. Ούτε εγώ, ούτε όπως γνωρίζω κάποιος άλλος από τη Διοίκηση.

Μετά τη συγκεκριμένη ανακοίνωση πληροφορήθηκα ότι η αλλαγή ονομασίας ήταν αίτημα του προέδρου του τοπικού συμβουλίου της Μαλεσίνας προς τον Δήμο.

Σε επικοινωνία μαζί του σχετικά με την ενημέρωση και για ποιο λόγο δεν μας ειδοποίησαν ή δεν ενημέρωσαν ότι επίκειται τέτοια απόφαση, ο Πρόεδρος μεταξύ άλλων είπε πως «είχα υποσχεθεί ότι θα το άλλαζα».

Ακόμη τόνισε ότι είναι Δημοτικό Στάδιο (κάτι που είναι αληθές) και είμαστε απλά «ενοικιαστές» του χώρου.

Με δεδομένο όμως ότι είμαστε μια μικρή κοινωνία που γνωριζόμαστε όλοι μεταξύ μας και όλοι θεωρητικά επιζητούμε τη συνεργασία και τη συννενόηση θα ήθελα να κάνω κάποια ερωτήματα·

Α): Από ποτέ αποφασίζουμε, διατάζουμε και μετονομάζουμε κάτι χωρίς, όχι να ρωτήσουμε αλλά έστω να ενημερώσουμε τον οργανισμό που τον ενδιαφέρει;

Β) Από ποτέ επειδή το «έχω υποσχεθεί» ότι θα αλλάξει η ονομασία αποφασίζεται εν μια νυκτί χωρίς ενημέρωση καν στον οργανισμό;

Τα λέω αυτά γιατί σε συζήτηση με αρχές και τοπικούς παράγοντες στο πρόσφατο παρελθόν είχαμε κάνει και εμείς τη δική μας πρόταση. Άρα οι τοπικές αρχές γνώριζαν και το ενδιαφέρον μας και την αποψή μας.

Θα ήθελα επίσης να επισημάνω και μία μεγάλη αντίφαση :

Όταν το καλοκαίρι, που για να κατέβουμε σε αγώνες έπρεπε να αγοράσουμε απινιδωτή, για να προστατεύσουμε στην κυριολεξία τη ζωή των αθλητών, οι ίδιοι ανεύθυνοι -υπεύθυνοι «άρχοντες» του τόπου, μας ξεκαθάρισαν ότι αυτό είναι αποκλειστικά και μόνο ζήτημα της ομάδας.

Δύο μέτρα και δύο σταθμά δηλαδή. Τότε ήταν θέμα της ομάδας και τώρα δεν είναι…

Σε κάθε περίπτωση η ομάδα μας έχει κάνει αξιόλογη πορεία. Πανηγύρισε την κατάκτηση του πρωταθλήματος και την είσοδό της στα μπαράζ για την άνοδο στη Γ Εθνική για πρώτη φορά στην ιστορία της και παράλληλα βρίσκεται και στον τελικό κυπέλου Φθιώτιδας.

Σαν ελάχιστο δείγμα αυτοσεβασμού, αλλά και προστασίας του κύρους της ομάδας επιλέγω συμβολικά να παραιτηθώ από την Προεδρία

της ΑΕ ΜΑΛΕΣΙΝΑΣ με τη δέσμευση ότι όπως πάντα θα είμαι δίπλα στην ομάδα.

Ελπίζω κάποιοι να κατανοήσουν ότι η αλαζονεία και η έπαρση είναι κακός σύμβουλος.

Και κάτι τελευταίο: Επειδή ακούστηκε και αυτό, να τονίσω πως δεν έχει κανένα κομματικό ή αυτοδιοικητικό πρόσημο η απόφασή μου. Αυτά πιθανώς να αφορούν άλλους, αλλά σίγουρα όχι εμένα. Σας ευχαριστώ

Παπακωνσταντίνου Διονύσης

Σχετικές αναρτήσεις

Ο Παναθηναϊκός έχασε 1-0 στη Λεωφόρο από τον Άρη και τις ελπίδες του

efthia

Η… Τούμπα έβαλε… φωτιά στο πρωτάθλημα της Α’ Εθνικής

efthia

Αποφασιστικός ο Ολυμπιακός νίκησε 4-1 τον ΠΑΣ Λαμία

efthia
Φόρτωση....