ΕθνικάΠοδόσφαιρο

Παρελθόν ο Άλαν Τζαγκόεφ για τον ΠΑΣ Λαμία!

Η ΠΑΕ ΠΑΣ ΛΑΜΙΑ ανακοίνωσε σήμερα την λύση της συνεργασίας της (κοινή συναινέσει) με τον ποδοσφαιριστή Άλαν Τζαγκόεφ!

Ο Ρώσος μεσοεπιθετικός εκδήλωσε την επιθυμία να αποχωρήσει από την ομάδα, αποφασίζοντας ταυτόχρονα να τερματίσει την σπουδαία καριέρα του στο ποδόσφαιρο, εξαιτίας των τραυματισμών που τον ταλαιπωρούν τα τελευταία χρόνια.

Η Λαμιώτικη ΠΑΕ σεβόμενη την απόφασή του, προχώρησε στη λύση της συνεργασίας και με ανακοίνωσή της «τον ευχαριστεί για την μέχρι σήμερα συνεργασία και του εύχεται καλή συνέχεια στη ζωή του».

Ο Ρώσος ποδοσφαιριστής μετά την λύση του συμβολαίου του προέβη στην ακόλουθη δήλωση:

«Αποφάσισα να τελειώσω την καριέρα μου ως επαγγελματίας ποδοσφαιριστής. Δυστυχώς, έπαιξα μόνο δύο ματς με τη Λαμία και μετά έμεινα εκτός για δύο εβδομάδες λόγω τραυματισμού του μηριαίου. Μου επέτρεψαν να συνέλθω ήρεμα, αλλά λίγο πριν μπω στη γενική ομάδα τράβηξα τον αριστερό μου μυ της γάμπας. Τότε αποφάσισα – αυτό είναι αρκετό. Tα τελευταία 5 χρόνια έχω ταλαιπωρηθεί από πολλούς τραυματισμούς και γι’ αυτό πήρα αυτή την απόφαση έτσι ξαφνικά.  Γίνεται δύσκολο τόσο ψυχικά όσο και σωματικά.
Το είπα αμέσως και στον προπονητή και στη διοίκηση της Λαμίας. Προσπάθησαν να με αφήσουν, είπαν: «Έλα, ξαναπροσπάθησε». Είμαι πολύ ευγνώμων για αυτή τη στάση, αλλά αποφάσισα τα πάντα για τον εαυτό μου. Η ζωή δεν τελειώνει εκεί, ούτε το ποδόσφαιρο τελειώνει εκεί – έχω σκέψεις προς αυτή την κατεύθυνση.
Θέλω να πω ένα τεράστιο ευχαριστώ στον κ. Πανουργιά Παπαϊωάννου και στον κ. Τσικνή αλλά και στους φιλάθλους της Λαμίας, με δέχτηκαν πολύ θετικά. Φυσικά, ήθελα να τα ξεπληρώσω στο ακέραιο. Με όλη μου την καρδιά εύχομαι στον σύλλογο επιτυχία και να είναι πάντα στην κορυφή».

Σχετικές αναρτήσεις

Οι διαιτητές των τελευταίων αγώνων του 2ου ομίλου Γ’ Εθνικής

efthia

Αρχίζουν οι αγώνες των πρωταθλητών ΕΠΣ για την άνοδο στη Γ’ Εθνική

efthia

Α’ Εθνική – πλέι οφ: Οι αριθμοί της 7ης αγωνιστικής

efthia
Φόρτωση....