ΕθνικάΠοδόσφαιρο

ΠΑΣ Γιάννινα και Κηφισιά έπαιξαν μόνο ένα ημίχρονο στους Ζωσιμάδες!

Δεν ολοκληρώθηκε η αναμέτρηση της πρεμιέρας ανάμεσα στον ΠΑΣ Γιάννινα και την Κηφισιά στους «Ζωσιμάδες». Το δεύτερο ημίχρονο δεν ξεκίνησε καθώς προέκυψε πρόβλημα σε έναν από τους τέσσερις πυλώνες του γηπέδου. Έπειτα από περίπου 30λεπτη προσπάθεια από ηλεκτρολόγους και πυροσβεστική, ο διαιτητής Θανάσης Τζήλος πήγε με τις δυο ομάδες στα αποδυτήρια, διακόπτοντας το ματς. Ο αγώνας θα συνεχιστεί αύριο Κυριακή.

Μέχρι και τη λήξη του πρώτου μέρους, ο ΠΑΣ Γιάννινα ήταν πολύ ανώτερος από τη νεοφώτιστη στην κατηγορία, Κηφισιά. Η ομάδα του Στάικου προηγήθηκε με πέναλτι του Πέδρο Κόντε στο 31ο λεπτό ενώ είχε και τις ευκαιρίες να φτάσει σε περισσότερα τέρματα.

Μόλις στο 4ο λεπτό η κεφαλιά του Γιώργου Παμλίδη σταμάτησε στο οριζόντιο δοκάρι του Κρίστινσον. Ακολούθησαν, στη συνέχεια, ευκαιρίες με τους Εραμούσπε, Καραχάλιο και Παντελάκη προτού φτάσουμε στο ημίωρο και τη φάση του πέναλτι. Ηταν η τρίτη φορά που χρειάστηκε η παρέμβαση του VARίστα Τσακαλίδη, ο οποίος επιβεβαίωσε το χέρι του Λούκα Τσάπαν εντός περιοχής, με τον Κόντε να ανοίγει το σκορ.

Γκολ-λύτρωση για τον Ισπανό φορ που στο ξεκίνημα των δύο προηγούμενων σεζόν ταλαιπωρήθηκε από ισάριθμους σοβαρούς τραυματισμούς. Εξ ου και η αγκαλιά στο φυσιοθεραπευτή του ΠΑΣ μετά το γκολ.

Διαιτητής: Τζήλος (Λάρισας)

ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ (Θανάσης Στάικος): Κλέιμαν, Σόρια, Κιάκος (43’ λ. τρ.Τσαούσης, Εραμούσπε, Παντελάκης, Τζίνο, Καραχάλιος, Ριένστρα, Τζίμας, Παμλίδης, Κόντε.

ΚΗΦΙΣΙΑ (Γιάννης Αναστασίου): Κρίστινσον, Σάκιτς, Λούμορ, Βαφέας, Τσάπαν, Ιπαλίμπο, Αντούνες, Αντερέγκεν, Οζέγκοβιτς, Μασούρας, Τετέι.

***   Στις κερκίδες των «Ζωσιμάδων» για να παρακολουθήσει τον αγώνα βρέθηκε ο αρχιδιαιτητής της ΚΕΔ, Στιβ Μπένετ.

***   Ο ΠΑΣ δεν ξέχασε τον Γιώργο Χριστοβασίλη, τον επί 15 χρόνια πρόεδρό του, ο οποίος έφυγε τον περασμένο Μάιο από τη ζωή. Οι γηπεδούχοι ανήρτησαν παράλληλα με το γήπεδο μία επιγραφή με το μήνυμα «Σ’ ευχαριστούμε για όλα Πρόεδρε» ενώ στη θέση που καθόταν στην κερκίδα ήταν τοποθετημένη μία ανθοδέσμη.

***   Στο 29ο λεπτό οι φίλοι του ΠΑΣ Γιάννινα φώναξαν το όνομα του αδικοχαμένου φίλου της ΑΕΚ, Μιχάλη Κατσούρη.

Σχετικές αναρτήσεις

Ο ΠΑΣ Γιάννινα 3-2 στο 93’ πήρε μαζί του στην Α2 την Κηφισιά

efthia

Πανηγυρική νίκη παραμονής για τον Παναιτωλικό, 1-0 τον Ατρόμητο

efthia

Νίκησε 1-0 τον Πανσερραϊκό και σώθηκε ο Βόλος

efthia
Φόρτωση....