ΕθνικάΠοδόσφαιρο

Πρόβα τζενεράλε με ήττα (0-2) για τον ΠΑΣ Λαμία

Λιγότερο από μία εβδομάδα απομένει για το πρώτο επίσημο ματς του ΠΑΣ Λαμία στο νέο πρωτάθλημα της Α’  Εθνικής, αλλά σήμερα η ομάδα του Λεωνίδα Βόκολου δεν άρεσε στο φιλικό με τον Ατρόμητο που έγινε στο ΔΑΚΛ, χάνοντας από τους Περιστεριώτες με 0-2.

Η Λαμία μπορεί να μην είναι απόλυτα έτοιμη για το πρωτάθλημα και για το δύσκολο ματς στο Πανθεσσαλικό, όμως το σχήμα που παρέταξε ο προπονητής έδειξε επιθετική δυστοκία, ενώ στο α΄ ημίχρονο όταν δέχτηκε και το γκολ τα λάθη των παικτών στην αμυντική γραμμή ήταν εμφανή.

Ο Ατρόμητος πέτυχε και τα δύο τέρματα στο πρώτο 20λεπτο με τους Γιουμπιτάνα και Ανγκιέλσκι, δείχνοντας πιο έτοιμος από τους Λαμιώτες.

Γενικά οι του Ατρομήτου ήταν καλύτεροι ειδικά στο α’ ημίχρονο, έχοντας σε μεγάλα κέφια τον Ακιμπού Καμαρά, από τον οποίο ξεκίνησαν και τα δύο τέρματα της ομάδας του.

Ο Ατρόμητος άνοιξε το σκορ στο 10′, όταν μετά από όμορφη ενέργεια του Αγκιμπού, ο Γιουμπιτάνα μέσα από την περιοχή, έστειλε την μπάλα στα δίχτυα, ενώ στο 20′ οι Περιστεριώτες διπλασίασαν τα τέρματά τους, μετά από φάση διαρκείας μπροστά στα καρέ του Νάγκι και τελικό σκόρερ τον Ανγκιέλσκι.

Στο δεύτερο μέρος η Λαμία βελτίωσε την απόδοσή της, χωρίς να μπορέσει όμως να βρει το δρόμο προς τα δίχτυα.. Στο 55′ ο Ακούνια τράνταξε το οριζόντιο δοκάρι με απευθείας εκτέλεση φάουλ, από 25 μέτρα, ενώ ευκαιρία έχασε και ο Καρλίτος, στο 77′.

ΠΑΣ ΛΑΜΙΑ (Βόκολος): Νάγκι, Ακούνια (62’ Τσιλούλης), Σαραμαντάς, Κορνέζος (56’ Πάβλοβετς), Τζανετόπουλος, Σιμόν, Μαρτίνεθ (56’ Μούλα), Σλίβκα, Καρλίτος (87΄Τσούκαλος), Νούνιες (70’ Φλόσαρντ), Λονγκό (70’ Στάνκο)

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ (Κόλμαν): Τσιντώτας, Κεσχρίντα, Τσακμάκης, Ασεβέδο, Ντε Μποκ, Έρλινγκμαρκ, Γκονθάλεθ, Καμαρά, Ανγκιέλσκι, Γιουμπιτάνα, Ντιρκς (αρχική 11άδα), Βέργος, Κοέν.

***   Η Λαμία ξεκινάει τις επίσημες υποχρεώσεις της για την Α’  Εθνική την ερχόμενη Παρασκευή (18/8, 21:00) στο Πανθεσσαλικό κόντρα στον Βόλο, ενώ ο Ατρόμητος θα φιλοξενηθεί το Σάββατο (19/8, 22:00) από τον Παναθηναϊκό.

Σχετικές αναρτήσεις

Ο Παναθηναϊκός έχασε 1-0 στη Λεωφόρο από τον Άρη και τις ελπίδες του

efthia

Η… Τούμπα έβαλε… φωτιά στο πρωτάθλημα της Α’ Εθνικής

efthia

Αποφασιστικός ο Ολυμπιακός νίκησε 4-1 τον ΠΑΣ Λαμία

efthia
Φόρτωση....