ΕθνικάΠοδόσφαιρο

Πρώτη νίκη του Ηρακλή με τον Σπανό στον πάγκο

Με το… δεξί ξεκίνησε η θητεία του Δημήτρη Σπανού στον πάγκο τουΗρακλή. Χάρη σε γκολ του Εραμούσπε 15΄ και του Παναγιωτίδη στο 75΄, ο «Γηραιός» νίκησε στη Δράμα με 2-1 την -τυπικά γηπεδούχο- Καβάλα (μείωσε στις καθυστερήσεις με τον Σιφναίο) και πανηγύρισε την πρώτη νίκη του στο βορρά της Α2  Εθνικής.

Πρώτο «τρίποντο» και για τον Μακεδονικό, ο οποίος με «χρυσή» αλλαγή τον Αλτιντζή επικράτησε 1-0 στη Θεσσαλονίκη του ΠΑΣ Γιάννινα. Ο «Αγιαξ της Ηπείρου» γνώρισε τη δεύτερη ήττα του σε ισάριθμα παιχνίδια, στο ξεκίνημα μίας πολύ δύσκολης χρονιάς για την ιστορική ομάδα.

Νωρίτερα, η Αναγέννηση Καρδίτσας επικράτησε 1-0 του ΠΑΟΚ Β΄, πέτυχε το «2 στα 2» και προπορεύεται στη βαθμολογία, τουλάχιστον μέχρι τα αυριανά ματς.

Tο φιλμ της 2ης αγωνιστικής στο βορρά:

ΠΑΟΚ Β΄-Αναγέννηση Καρδίτσας…0-1

Καβάλα-Ηρακλής…1-2

Μακεδονικός-ΠΑΣ Γιάννινα …1-0

Νίκη Βόλου-Καμπανιακός…21/9

Αστέρας Τρίπολης Β΄-Νέστος Χρυσούπολης…21/9

Σχετικές αναρτήσεις

Επίδειξη ισχύος από Παναθηναϊκό και Τεττέη, 3-1 τον ΠΑΟΚ

efthia

Α2 ΕΘΝΙΚΗ: Πρεμιέρα με νίκη για τον Πανιώνιο

efthia

Συντριβή του Άρη στην Αγιά Σοφιά, 5-0 από την ΑΕΚ

efthia
Φόρτωση....