Δηλώσεις

Π. Παπαϊωάννου: Καταδικάζω απερίφραστα την «περίεργη» επίθεση στον Δήμαρχο

Από τον υποψήφιο Δήμαρχο Λαμιέων Πανουργιά Παπαϊωάννου δημοσιοποιήθηκε πριν από λίγο η ακόλουθη δήλωση:

«Καταδικάζω απερίφραστα την ομολογουμένως «περίεργη», τόσο ως προς τον χρόνο όσο και ως προς τις συνθήκες, επίθεση που φέρεται να δέχθηκε ο Δήμαρχος Λαμιέων.

Καταδικαστέα είναι και η απόπειρα σύνδεσης του περιστατικού με τη χθεσινοβραδινή συζήτηση στο Star KE, όπως επιχειρήθηκε με επίσημο δελτίο τύπου του Δήμου Λαμιέων που διανεμήθηκε στις τρεις τα ξημερώματα.

Η εν λόγω συζήτηση, αν και αφορούσε τον σχολιασμό μιας δημοσκόπησης, εξελίχθηκε σε μια, χωρίς προηγούμενο, συκοφαντική και ανήθικη επίθεση εναντίον μου από τον απερχόμενο Δήμαρχο με προφανείς μικροπολιτικές σκοπιμότητες.

Μια επίθεση, που «συμπτωματικά» εκδηλώθηκε 19 μέρες πριν τις εκλογές και αμέσως μετά την παρουσίαση κάρτας όπου αποτυπωνόταν η πρόθεση ψήφου. Σας δίνω τον λόγο μου, ότι η προσφυγή μου στη Δικαιοσύνη για την προστασία της τιμής και της υπόληψής μου αλλά και για τον έλεγχο των οικονομικών του Δήμου, που αποτελεί ηθική υποχρέωση κυρίως απέναντι στους συμπολίτες μου, θα είναι άμεση και θα πάει μέχρι τέλους.

Απέναντι σε όσους επιχειρούν να διχάσουν τον λαό της Λαμίας ως μια απέλπιδα προσπάθεια να παραμείνουν στην καρέκλα, τους καθιστώ σαφές ότι δεν πρόκειται να τους ακολουθήσω στις γκεμπελικές και αντιδημοκρατικές πρακτικές.

Θα διαφυλάξω με κάθε νόμιμο μέσο την ενότητα του Λαμιώτικου λαού και την ομαλή δημοκρατική διαδικασία.

Συνεχίζουμε δυνατά για τη μεγάλη νίκη στις 8 Οκτωβρίου και την αλλαγή σελίδας στον Δήμο μας!»

Σχετικές αναρτήσεις

Ζωντανή μετάδοση των δημοτικών συμβουλίων Στυλίδας

efthia

Κατώτατος μισθός – κατώτερος των περιστάσεων

efthia

Στον Σ.Σ. Λιανοκλαδίου σήμερα ο υπουργός Μεταφορών Χρήστος Σταϊκούρας

efthia
Φόρτωση....