ΕθνικάΠοδόσφαιρο

Σέντρα στην 3η αγωνιστική της Α’ Εθνικής, σήμερα στη Λαμία

Επειτα από τις ευρωπαϊκές τους υποχρεώσεις, ΑΕΚ, Παναθηναϊκός, Ολυμπιακός και ΠΑΟΚ καλούνται να δείξουν χαρακτήρα, καθώς έχουν «πονηρές» αποστολές, στο πλαίσιο της 3ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Α’  Εθνικής.

Ολυμπιακός και ΠΑΟΚ, έχοντας κάνει το 2×2 μέχρι στιγμής, κοντράρονται με Λαμία (εντός) και ΟΦΗ (εκτός), αντίστοιχα. Οι «ερυθρόλευκοι» έπειτα από την αναμέτρηση με την Τσουκαρίτσκι στη Σερβία, παίζουν τρίτο σερί ματς πρωταθλήματος στον Πειραιά. Περιμένουν τη Λαμία που παραμένει αήττητη, δείχνοντας πολύ καλά στοιχεία μέχρι στιγμής. Οι «ασπρόμαυροι», μετά το ματς με τη Χαρτς, ταξιδεύουν στο Ηράκλειο για το παιχνίδι με τον… αλλοπρόσαλλο ΟΦΗ που καλείται να σταθεροποιήσει την απόδοσή του εφόσον επιθυμεί να βρεθεί στην εξάδα.

ΑΕΚ και Παναθηναϊκός, έπειτα από τους οδυνηρούς αποκλεισμούς τους από το Τσάμπιονς Λιγκ, κοντράρονται εκτός έδρας με Βόλο και ΠΑΣ Γιάννινα, αντίστοιχα. Οι «κιτρινόμαυροι» έχουν, μάλιστα, ήδη μία «γκέλα» στο ενεργητικό τους και δεύτερη θα πέσει… βαριά. Οι «πράσινοι» ταξιδεύουν σε μία παραδοσιακά δύσκολη έδρα, με τον «Αγιαξ της Ηπείρου» να είναι αήττητος έπειτα από τα δύο πρώτα ματς.

Τυπικά γηπεδούχοι είναι οι νεοφώτιστοι Κηφισιά και Πανσερραϊκός. Η ομάδα των βορείων προαστίων περιμένει στο «Αθανάσιος Διάκος» τον Ατρόμητο, με τις δύο ομάδες να αναζητούν τους πρώτους τους βαθμούς. Τα «λιοντάρια» κοντράρονται με τον Παναιτωλικό στην Τούμπα, έχοντας ανεβασμένη ψυχολογία έπειτα από την ισοπαλία που απέσπασαν στη Νέα Φιλαδέλφεια.

Στο «Κλεάνθης Βικελίδης», τέλος, ο Άρης, με τον Ακη Μάντζιο και πάλι στον πάγκο του, υποδέχεται τον Αστέρα Τρίπολης. Τους πρώτους τους βαθμούς αναζητούν οι «κίτρινοι», να δώσουν συνέχεια στην άνετη νίκη επί του ΟΦΗ, ευελπιστούν οι Αρκάδες.

Αναλυτικά το πρόγραμμα της 3ης αγωνιστικής::

Παρασκευή 1 Σεπτεμβρίου 2023  

21:00 ΔΑΚ ΛΑΜΙΑΣ,  Κηφισιά – Ατρόμητος

Σάββατο 2 Σεπτεμβρίου 2023
21:00 Τούμπα, Πανσερραϊκός – Παναιτωλικός

Κυριακή 3 Σεπτεμβρίου 2023
20:00 «Κλ. Βικελίδης», Αρης – Αστέρας Τρίπολης
20:00 «Γ. Καραϊσκάκης», Ολυμπιακός – ΠΑΣ Λαμία
20:00 «Θ. Βαρδινογιάννης», ΟΦΗ – ΠΑΟΚ
21:30 Πανθεσσαλικό Στάδιο, Βόλος – ΑΕΚ
21:45 «Οι Ζωσιμάδες», ΠΑΣ Γιάννινα – Παναθηναϊκός

Σχετικές αναρτήσεις

Οι διαιτητές των τελευταίων αγώνων του 2ου ομίλου Γ’ Εθνικής

efthia

Αρχίζουν οι αγώνες των πρωταθλητών ΕΠΣ για την άνοδο στη Γ’ Εθνική

efthia

Α’ Εθνική – πλέι οφ: Οι αριθμοί της 7ης αγωνιστικής

efthia
Φόρτωση....