Περιφέρεια

Στις 14 Φλεβάρη συνεδριάζει στη Λαμία το Περιφερειακό Συμβούλιο

Συνεδριάζει την ερχόμενη Τετάρτη 14 του μήνα στη Λαμία (αίθουσα «Λ. Παπαδήμας») το Περιφερειακό Συμβούλιο Στερεάς με 7 θέματα στην ημερήσια διάταξη.

Ειδικότερα:

Θέμα 1ο Έγκριση 1ης τροποποίησης τεχνικού προγράμματος Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας έτους 2024.

Θέμα 2ο Ορισμός εκπροσώπων της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας στη Γενική Συνέλευση της Αστικής μη Κερδοσκοπικής Εταιρείας με τίτλο Δίκτυο για τον πολιτισμό και τον τουρισμό στη Φωκίδα “Δίκτυο Δελφών”

Θέμα 3ο Ορισμός εκπροσώπου της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας στη Γενική Συνέλευση και το Διοικητικό Συμβούλιο του «Κέντρου Πρόληψης των Εξαρτήσεων και Προαγωγής της Ψυχοκοινωνικής Υγείας» με διακριτικό τίτλο ΚΕ.ΠΕ.Π.Ψ.Υ – Π.Ε. Φθιώτιδας.

Θέμα 4ο Ορισμός εκπροσώπου της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας στο Κέντρο Πρόληψης των Εξαρτήσεων και Προαγωγής της Ψυχοκοινωνικής Υγείας Π.Ε. Φωκίδας «Διαδρομή».

Θέμα 5ο Ορισμός εκπροσώπου της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας στο Διοικητικό Συμβούλιο του Κέντρου Πρόληψης των Εξαρτήσεων και Προαγωγής της Ψυχοκοινωνικής Υγείας Π.Ε Ευβοίας.

Θέμα 6ο Ορισμός εκπροσώπου της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας στο Συμβούλιο Σύνδεσης με την Παραγωγή και την Αγορά Εργασίας (Σ.Σ.Π.Α.Ε).

Θέμα 7ο Έγκριση της ετήσιας έκθεσης της Δ/νσης Κοινωνικής Μέριμνας Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας, έτους 2022, στο πλαίσιο του Εθνικού Μηχανισμού Συντονισμού,

Παρακολούθησης και Αξιολόγησης των Πολιτικών Κοινωνικής Ένταξης και Κοινωνικής Συνοχής

Σχετικές αναρτήσεις

Ο ΧΥΤΒΕΑ Τανάγρας και η στάση της Περιφερειακής Αρχής

efthia

Τι αποφασίστηκε σήμερα στο Περιφερειακό Συμβούλιο Στερεάς

efthia

Θα ξεπεράσει τα 3 δισ. η αποκατάσταση των ζημιών στη Θεσσαλία

efthia
Φόρτωση....