Φθιώτιδα

Συνελήφθησαν δύο για κλοπή από οικία στο Δομοκό

Από Αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Λαμίας συνελήφθησαν χθες το μεσημέρι στη Λαμία, δύο άτομα, από τα οποία το ένα ανήλικο, που κατηγορούνται για κλοπή κατά συναυτουργία από οικία.

Ειδικότερα, όπως προέκυψε πρωινές ώρες χθες, οι ανωτέρω με τη μέθοδο της απασχόλησης αφαίρεσαν από οικία ημεδαπής σε περιοχή του Δομοκού, το χρηματικό ποσό των 2.415 ευρώ, διάφορα χρυσαφικά και τιμαλφή.

Έπειτα από επισταμένες αναζητήσεις, οι κατηγορούμενοι εντοπίστηκαν εντός  Ι.Χ.Ε. αυτοκινήτου και μετά από σχετικό έλεγχο, βρέθηκε στην κατοχή του ενός το παραπάνω χρηματικό ποσό, ενώ στην κατοχή του δεύτερου, τα χρυσαφικά και λοιπά τιμαλφή, που αφαίρεσαν νωρίτερα, τα οποία στη συνέχεια αποδόθηκαν στη νόμιμη κάτοχό τους.

Επιπλέον, κατασχέθηκαν το ανωτέρω Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο ως μέσο διευκόλυνσης για τη διάπραξη της κλοπής, κινητό τηλέφωνο και χρυσή αλυσίδα.

Από την περαιτέρω έρευνα προέκυψε ότι ο ενήλικας εμπλέκεται σε δύο ακόμη περιπτώσεις κλοπής με την ίδια μέθοδο, που έλαβαν χώρα την 23-9-2023 σε περιοχή της Λαμίας.

Την προανάκριση ενήργησε η Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Λαμίας, ενώ οι συλληφθέντες, με τη δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος τους, θα οδηγηθούν στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Λαμίας.

Σχετικές αναρτήσεις

Επίσκεψη Πανουργιά Παπαϊωάννου στα έργα αποχέτευσης Μεξιατών και Βαρδατών

efthia

Εκδήλωση σήμερα στη Λαμία για τα 100 χρόνια του ΤΕΕ

efthia

Ολοκληρώθηκε με επιτυχία η 4η ανθοκομική έκθεση Σπερχειάδας

efthia
Φόρτωση....