Uncategorized

Συνεχίζουμε τον αγώνα μέχρι να καπνίσει πάλι η τσιμινιέρα

Τα σωματεία της ΛΑΡΚΟ χαιρετίζουμε θερμά, τα σωματεία, τα εργατικά κέντρα, τις ομοσπονδίες, τους συλλόγους, τους λαϊκούς φορείς, τα πολιτικά κόμματα και τις οργανώσεις, τους φορείς αυτοδιοίκησης, τον κλήρο, τις σχολικές κοινότητες, τους Ελεύθερους Επαγγελματίες, τους αγρότες, τους βιοτέχνες, τους συνταξιούχους, τους νέους και τις γυναίκες, όλους όσους παρευρέθηκαν, άλλα και στήριξαν με εκατοντάδες δηλώσεις, ανακοινώσεις, δελτία τύπου, την συγκινητική, ζεστή, μεγάλη απεργιακή συγκέντρωση και συναυλία αλληλεγγύης στην παραλία της Λάρυμνας στις 17/4/2024.

Ευχαριστούμε ιδιαίτερα τους καταξιωμένους καλλιτέχνες Γιώργο Νταλάρα και Φωτεινή Βελεσιώτου όπου μαζί με τους συνεργάτες τους μουσικούς πραγματοποίησαν δωρεάν, μία συγκινητική, ενθαρρυντική, καταπληκτική συναυλία αλληλεγγύης.

Το σύνθημα των παιδιών μας  «η ΛΑΡΚΟ μας ενώνει, εργαζόμενοι της ΛΑΡΚΟ δεν είστε πια μόνοι», μας δίνει την δύναμη να συνεχίσουμε τον αγώνα μέχρι να καπνίσει πάλι η τσιμινιέρα της.

Οι εργαζόμενοι και η περιοχή γύρω από την ΛΑΡΚΟ υποδεχτήκαμε  με τιμή και συγκίνηση την έκφραση αλληλεγγύης, στείλαμε  σινιάλο αγωνιστικής υποδοχής και φιλοξενίας την κάπνα που βγήκε από την τσιμινιέρα της.

Η καθημερινή πολύμορφη δράση των εργαζομένων σε πόλεις και χωριά της Στερεάς ολοκλήρωσε τον πρώτο κύκλο.  Κάτω από τον ίσκιο της παγωμένης τσιμινιέρας της ΛΑΡΚΟ η μαζική και  οργανωμένη με πανό, πλακάτ, τρακτέρ, χωματουργικά μηχανήματα, συνθήματα, έξω από κάθε προσδοκία συμμετοχή, έσμιξε ακόμη περισσότερο τον λαό της περιοχής, μεγάλωσε ακόμη περισσότερο το μέτωπο υπεράσπισης επαναλειτουργίας της ΛΑΡΚΟ και των θέσεων εργασίας σε αυτή.

Ο στόχος να ενημερωθεί όλη η χώρα, όλος ο λαός της χώρας  για το έγκλημα στην ΛΑΡΚΟ παραμένει και με αισιοδοξία συνεχίζουμε για να τον πιάσουμε.

Όλοι μαζί θα τα καταφέρουμε.

Με επόμενο σταθμό την πρωτομαγιάτικη απεργιακή συγκέντρωση στην Λαμία, άλλα και την νέα κάθοδο των εργαζομένων στην Αθήνα με σκοπό να συναντηθούμε με τον Πρωθυπουργό και να συζητήσουμε επί των στοιχείων που έχουμε στην διάθεση μας,  τα σωματεία μας θα συνεδριάσουν και θα ανακοινώσουν νέο πολύμορφο πρόγραμμα δράσης.

   ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΛΑΡΚΟ

Σχετικές αναρτήσεις

Αιχμηρή απάντηση σε Γεωργιάδη από τον πρόεδρο του ΑΣΕΠ

efthia

Ο ΠΑΟΚ με 5άρα πέρασε πανηγυρικά στους «8» του ECL

efthia

Τα δέντρα βασανίζονται ανηλεώς μέχρι και για να πεθάνουν!

efthia
Φόρτωση....