Περιφέρεια

Την ερχόμενη Τετάρτη στη Λαμία θα συνεδριάσει το Περιφερειακό Συμβούλιο

Για την ερχόμενη Τετάρτη 27 του μήνα ορίστηκε η επόμενη συνεδρίαση του Περιφερειακού Συμβουλίου  Στερεάς, η οποία θα γίνει στην αίθουσα «Λ. Παπαδήμας» της οδού Αινιάνων στη Λαμία.

Τη συνεδρίαση, που θα ξεκινήσει στις 11.00, θα απασχολήσουν 18 θέματα που είναι:

Θέμα 1ο Τροποποίηση της υπ΄αριθμ.25/2024 Απόφασης του Περιφερειακού Συμβουλίου περί ορισμού εκπροσώπου της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας στο Διοικητικό Συμβούλιο του Κέντρου Πρόληψης των Εξαρτήσεων και Προαγωγής της Ψυχοκοινωνικής Υγείας Π.Ε Βοιωτίας.

Θέμα 2ο Ορισμός εκπροσώπου της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας στο Συμβούλιο Χρηστών Λιμένων Εύβοιας.

Θέμα 3 ο Ορισμός εκπροσώπου της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας στο Διοικητικό Συμβούλιο του Κέντρου Πρόληψης των Εξαρτήσεων και Προαγωγής της Ψυχοκοινωνικής Υγείας Π.Ε Ευρυτανίας.

Θέμα 4ο Ορισμός μελών για συγκρότηση επιτροπής για τη χορήγηση της άδειας εγκατάστασης/ανανέωσης οίκου ανοχής και χρήσης οικήματος από εκδιδόμενο πρόσωπο με αμοιβή.

Θέμα 5ο Ορισμός μελών για Συγκρότηση Επιτροπής του Ν.2734/1999 (ΠΕ ΕΥΒΟΙΑΣ).

Θέμα 6ο Έγκριση χορήγησης αποζημίωσης σε ιδιώτες μεταφορείς για την μεταφορά μαθητών στο πλαίσιο παροχής δημόσιας υπηρεσίας, τα μέσα των οποίων πληρούν τις κατάλληλες προδιαγραφές (ζώνες ασφαλείας, ΚΤΕΟ κτλ) λόγω έλλειψης μεταφορικών μέσων δημόσιας χρήσης σε ορεινές, δύσβατες ή νησιωτικές περιοχές στον Νομό Ευβοίας, για το σχολικό έτος 2022-2023 σύμφωνα με την υπ΄αριθμ. 680/4-1-2023 (ΦΕΚ 7Β΄/5-1-2023) Κ.Υ.Α. με θέμα: «Τροποποίηση της υπ΄ αριθμ. 50025/2018 ΚΥΑ.

Θέμα 7ο Έγκριση της 1ης τροποποίησης προϋπολογισμού οικονομικού έτους 2024, της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας.

Θέμα 8ο Έγκριση της έκθεσης αποτελεσμάτων εκτέλεσης του Προϋπολογισμού της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας, έως το Δ’ τρίμηνο 2023.

Θέμα 9ο Έγκριση ισολογισμού της 31ης Δεκεμβρίου 2019 της Περιφέρειας Στερεάς

Θέμα 10ο Έγκριση Κανονισμού Λειτουργίας Επιτροπής Εργασίας και Κοινωνικής Μέριμνας Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας.

Θέμα 11ο Έγκριση Κανονισμού Λειτουργίας της Επιτροπής Περιβάλλοντος και Χωρικού Σχεδιασμού Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας.

Θέμα 12 ο Έκφραση γνώμης για τη Στρατηγική Μελέτη Περιβαλλοντικών Επιπτώσεων (Σ.Μ.Π.Ε.) του Περιφερειακού Σχεδίου για την Προσαρμογή στην Κλιματική Αλλαγή (ΠεΣΠΚΑ) Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας.

Θέμα 13ο Έκφραση γνώμης για την Στρατηγική Μελέτη Περιβαλλοντικών Επιπτώσεων (ΣΜΠΕ) του Πλαισίου Έργων Ανάπτυξης Λιμένα Κύμης (Π.Ε.Α.Λ.) της Π.Ε. Εύβοιας Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδα.

Θέμα 14ο Έγκριση 2ης τροποποίησης τεχνικού προγράμματος Περιφέρειας Στερεά Ελλάδας έτους 2024.

Θέμα 15ο Έγκριση των πρακτικών της έκτακτης γενικής συνέλευσης των μετόχων της 21-12-21 της Ανώνυμης Εταιρείας, ΒΟΙΩΤΙΚΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΚΑΙ ΕΠΕΝΔΥΣΕΩΝ, ΗΣΙΟΔΟΣ Α.Ε-Β.Α.Ε.Π.Α.Ε και κάλυψη δαπάνης εκκαθαριστών.

Θέμα 16ο Διόρθωση λόγω γραφικού σφάλματος της αρίθμ. 238/2018 «ΦΕΚ 3547/ Β/2018 απόφασης του Περιφερειακού Συμβουλίου της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας με την οποία τροποποιήθηκε το καταστατικό του Νομικού Προσώπου Ιδιωτικού Δικαίου με την επωνυμία «ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΗΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΦΘΙΩΤΙΔΑ».

Θέμα 17ο Ανακατάταξη Οδικού Τμήματος της Νέας Εθνικής Οδού 1 από προ του Νοτιοανατολικού κόμβου Οικισμού Μώλου έως το ύψος των διοδίων Αγίας Τριάδας, του Δήμου Καμένων Βούρλων, από Βασικό (Πρωτεύον) σε Δευτερεύον Εθνικό Οδικό Δίκτυο.

Θέμα 18ο Ορισμός εκπροσώπων της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας στα συλλογικά όργανα της εταιρείας «ΣΚΑΠΑΝΗ Ανώνυμη Εταιρεία – Αναπτυξιακός Οργανισμός Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας» .

Σχετικές αναρτήσεις

Ο ΧΥΤΒΕΑ Τανάγρας και η στάση της Περιφερειακής Αρχής

efthia

Τι αποφασίστηκε σήμερα στο Περιφερειακό Συμβούλιο Στερεάς

efthia

Θα ξεπεράσει τα 3 δισ. η αποκατάσταση των ζημιών στη Θεσσαλία

efthia
Φόρτωση....