Φθιώτιδα

Το ΕΚΠΕΦ συμμετέχει στην 24ωρη πανελλαδική απεργία της 17ης Απρίλη

Το Εργατοϋπαλληλικό Κέντρο Π.Ε. Φθιώτιδας, με ομόφωνη απόφαση του Δ.Σ. συμμετέχει στην 24ωρη Πανελλαδική απεργία που προκήρυξε η Γ.Σ.Σ.Ε. για τις 17 Απρίλη 2024, με βασικό σύνθημα «Η ακρίβεια στο Θεό & οι μισθοί στα τάρταρα» διεκδικώντας αυξήσεις μισθών, λήψη άμεσων μέτρων για την αντιμετώπιση της ακρίβειας, πάταξη της αισχροκέρδειας και επαναφορά των Συλλογικών Συμβάσεων Εργασίας.

Στο πλαίσιο ενημέρωσης των εργαζομένων του νομού Φθιώτιδας την Πέμπτη 21 Μαρτίου 2024 κλιμάκιο της Γ.Σ.Ε.Ε. και του Εργατοϋπαλληλικού Κέντρου Π.Ε. Φθιώτιδας θα πραγματοποιήσουν επισκέψεις σε χώρους εργασίας ώστε να επικοινωνηθούν τα αιτήματα και οι διεκδικήσεις του κόσμου της μισθωτής εργασίας.

Για την καλύτερη ενημέρωση εργαζομένων και πολιτών σχετικά με τα αιτήματα της εργατικής τάξης κατά την 24ωρη πανελλαδική Απεργία της 17ης Απριλίου θα πραγματοποιηθεί  Δράση Ενημέρωσης από τη Γ.Σ.Ε.Ε. και το Εργατοϋπαλληλικό Κέντρο Π.Ε. Φθιώτιδας την Πέμπτη 21 Μάρτη 2024 και ώρα 6:30 το απόγευμα στην Πλατεία Πάρκου, όπου θα δοθεί συνέντευξη τύπου από τους επικεφαλείς των κλιμακίων.

Σχετικές αναρτήσεις

Το εβδομαδιαίο πρόγραμμα κουνουποκτονίας στη Φθιώτιδα

efthia

To Λειτουργικό πρόγραμμα του Μητροπολίτη Φθιώτιδας από 29 Απρίλη έως 12 Μάη

efthia

Συνελήφθη από την Ασφάλεια Λαμίας, για κατοχή κοκαϊνης

efthia
Φόρτωση....