Τρία ακόμη μεταγραφικά αποκτήματα ανακοίνωσε η διοίκηση του ΠΑΣ Λαμία, ενόψει του νέου πρωταθλήματος Γ’ Εθνικής, φτάνοντας μέχρι στιγμής στον αριθμό 12.
Συγκεκριμένα αποκτήθηκαν:
Χριστόφορος Σκαρλάτος:
Είναι 18 χρονών (9/1/2007), αγωνίζεται ως δεξιός αμυντικός και προέρχεται από τα τμήματα υποδομών της Λαμίας καθώς την περασμένη χρονιά έπαιζε στην Κ19 και την προηγούμενη στην Κ17, ενώ έχει ξεκινήσει την καριέρα του στην Ένωση 2010.
Ιάσων Καποδίστριας:
Είναι 18 χρονών (17/8/2007), κατάγεται από την Κέρκυρα και αγωνίζεται ως μέσος, προέρχεται από τα τμήματα υποδομών της Λαμίας καθώς την περασμένη χρονιά έπαιζε στην Κ19 της ομάδας ενώ στο παρελθόν έχει αγωνιστεί σε Καρουσάδες και Κέρκυρα.
Ηλίας Πιτσίκας:
Είναι 15 χρονών (24/1/2010) και αγωνίζεται ως τερματοφύλακας προέρχεται από τα τμήματα υποδομών της Λαμίας καθώς την περασμένη χρονιά έπαιζε στην Κ15 , ενώ τα πρώτα του ποδοσφαιρικά βήματα τα έκανε στην Ακαδημία του Αστέρα Λαμίας.

