Φθιώτιδα

Υπεγράφη η απόφαση για απαλλοτριώσεις 1,3 εκατ. στη Φθιώτιδα

Ο Υπουργός Υποδομών & Μεταφορών Χρήστος Σταϊκούρας, υπέγραψε σχετική Απόφαση, που αφορά στην έγκριση δέσμευσης ποσών, για την παρακατάθεση αποζημίωσης ακινήτων που απαλλοτριώθηκαν και σχετικών δικαστικών εξόδων, συνολικού ποσού 2.239.310,42 ευρώ.

Για την Π.Ε. Φθιώτιδας, η σχετική απόφαση περιλαμβάνει:

  1.  Παρακατάθεση αποζημίωσης ακινήτων, δικαστικών εξόδων και δικηγορικής αμοιβής για ακίνητα που απαλλοτριώθηκαν για την κατασκευή του έργου «Βελτίωση της Εθνικής Οδού Αθηνών – Θεσσαλονίκης στο τμήμα Ράχες – Άγιοι Θεόδωροι (χ.θ. 240 + 400 έως χ.θ. 261 + 350)», ύψους 277.077,02 ευρώ.

Σημειώνεται πως το συγκεκριμένο ζήτημα χρονολογείται από το 1994.

  1. Παρακατάθεση αποζημίωσης ακινήτων, δικαστικών εξόδων και δικηγορικής αμοιβής για ακίνητα που απαλλοτριώθηκαν για την κατασκευή του έργου «Βελτίωση της Εθνικής Οδού Αθηνών – Θεσσαλονίκης στο τμήμα παράκαμψης Αγίου Κωνσταντίνου», ύψους 1.345.312,82 ευρώ.
  2. Αποζημίωση Δικηγορικού Συλλόγου Λαμίας αμοιβής για ακίνητα που απαλλοτριώθηκαν για την κατασκευή του έργου «Βελτίωση της Εθνικής Οδού Αθηνών – Θεσσαλονίκης στο τμήμα παράκαμψης Καμένων Βούρλων», ύψους 82.277,95 ευρώ.

 

Σχετικές αναρτήσεις

Το εβδομαδιαίο πρόγραμμα κουνουποκτονίας στη Φθιώτιδα

efthia

To Λειτουργικό πρόγραμμα του Μητροπολίτη Φθιώτιδας από 29 Απρίλη έως 12 Μάη

efthia

Συνελήφθη από την Ασφάλεια Λαμίας, για κατοχή κοκαϊνης

efthia
Φόρτωση....