Φθιώτιδα

13 συλλήψεις ΡΟΜΑ στη Λοκρίδα για ρευματοκλοπή

Στοχευμένη αστυνομική επιχείρηση της Διεύθυνσης Αστυνομίας Φθιώτιδας, στο πλαίσιο του ευρύτερου σχεδιασμού της Γενικής Περιφερειακής Αστυνομικής Διεύθυνσης Στερεάς Ελλάδας, με σκοπό την εμπέδωση του αισθήματος ασφάλειας των πολιτών και την αντιμετώπιση της εγκληματικότητας, πραγματοποιήθηκε, σε πέντε οικισμούς της ευρύτερης περιοχής του       Δήμου  Λοκρών.

Στην συγκεκριμένη επιχείρηση, η οποία είχε ως στόχο, ειδικότερα την καταπολέμηση των ρευματοκλοπών,  συμμετείχαν αστυνομικοί από την Ο.Π.Κ.Ε. του Αστυνομικού Τμήματος Λοκρών, την Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Λαμίας και την Ο.Ε.Π.Τ.Α. του Τμήματος Τροχαίας Λαμίας, συνεπικουρούμενοι από αστυνομικούς της Διμοιρίας Υποστήριξης της Διεύθυνσης Αστυνομίας Φθιώτιδας.

Κατά τη διάρκεια της επιχείρησης, πραγματοποιήθηκαν έλεγχοι σε 52 άτομα, ενώ συνελήφθησαν συνολικά δεκατρία άτομα για κλοπή ηλεκτρικού ρεύματος από παρακείμενες κολώνες του ΔΕΔΔΗΕ.

Τις ανωτέρω ρευματοκλοπές διαπίστωσε αρμόδιο συνεργείο του ΔΕΔΔΗΕ Αταλάντης, το οποίο προέβη στην αποσύνδεση της παράνομης ηλεκτροδότησης.

Οι συλληφθέντες με τις σε βάρος του σχηματισθείσες δικογραφίες, θα οδηγηθούν αρμοδίως.

Σχετικές αναρτήσεις

Εργατικό ατύχημα στον Άγιο Στέφανο Δομοκού

efthia

Αυτός είναι ο επενδυτής για την ιαματική πηγή του Κονιαβίτη

efthia

Πρόγραμμα αιμοδοσίας Μαρτίου Νοσοκομείου Λαμίας

efthia
Φόρτωση....