Φθιώτιδα

340.000 € για έργα στην Π.Ε. Φθιώτιδας

Η Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας χρηματοδότησε, δημοπράτησε και ήδη συμβασιοποίησε τα ακόλουθα έργα τα οποία θα εκτελεστούν την επόμενη περίοδο στα όρια της Π.Ε. Φθιώτιδας:

  • «Καθαρισμός ερεισμάτων και κοπή κλαδιών και δένδρων στο οδικό δίκτυο της Π.Ε. Φθιώτιδας», αρχικού προϋπολογισμού ύψους 300.000 ευρώ. Το συμβατικό έργο θα υλοποιηθεί κατά τη χρονική περίοδο, από την υπογραφή της σύμβασης κατασκευής και για 12 μήνες.
  • «Αποκατάσταση επενδεδυμένης τάφρου στην Ε.Ο. Λαμίας – Καρπενησίου στο ύψος Τυμφρηστού». Έργο, αρχικού προϋπολογισμού ύψους 40.000 ευρώ.

Μετά την υπογραφή των συμβάσεων κατασκευής, ο Περιφερειάρχης Φάνης Σπανός δήλωσε: «Καταγράφουμε ανάγκες και παρεμβαίνουμε. Υλοποιούμε δύο ακόμη έργα στην Π.Ε. Φθιώτιδας, συνολικού προϋπολογισμού 340.000 ευρώ για κλαδοκοπές, αλλά και για την εκτέλεση έργου αποκατάστασης επί της εθνικής οδού Λαμίας – Καρπενησίου. Δουλεύουμε, για να δώσουμε λύσεις και απαντήσεις σε όλες τις Περιφερειακές Ενότητες, στα μικρά και τα μεγάλα, που κάνουν τον τόπο μας καλύτερο».

 

 

Σχετικές αναρτήσεις

Αυτά είναι τα 28 έργα που βρίσκονται σε εξέλιξη στη Φθιώτιδα

efthia

Σε γεγονός της χρονιάς εξελίχθηκε η εκδήλωση κοπής της πίτας του Επιμελητηρίου Φθιώτιδας!

efthia

Συνελήφθη στη Λαμία, με ναρκωτικές ουσίες

efthia
Φόρτωση....