Φθιώτιδα

Δυναμική παρουσία της Περιφέρειας στο Φεστιβάλ Ελαιολάδου και Ελιάς

Στα εγκαίνια του 10ου Φεστιβάλ Ελαιολάδου και Ελιάς, που πραγματοποιήθηκαν στην  Καλαμάτα, παρευρέθηκαν ο Αντιπεριφερειάρχης Φθιώτιδας Ηλίας Σανίδας και ο Αντιπεριφερειάρχης Αγροτικής Οικονομίας, Κτηνοτροφίας και Αλιείας Κώστας Αποστολόπουλος, εκπροσωπώντας τον Περιφερειάρχη Φάνη Σπανό, η οποία φέτος είχε την τιμητική της ως τιμώμενη Περιφέρεια της διοργάνωσης, μαζί με την Περιφέρεια Θεσσαλίας και την Αποκεντρωμένη Διοίκηση Θεσσαλίας-Στερεάς Ελλάδας.

Η συμμετοχή αυτή ανέδειξε τον πρωταγωνιστικό ρόλο που διαδραματίζει η Στερεά Ελλάδα στην αγροδιατροφή, καθώς και τη διαρκή της προσήλωση στην ενίσχυση των παραγωγών και την προβολή των ποιοτικών τοπικών προϊόντων.

Ο κ. Σανίδας ευχαρίστησε τους διοργανωτές για την τιμητική διάκριση, τονίζοντας πως η Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας θα συνεχίσει να στηρίζει ουσιαστικά κάθε προσπάθεια που ενισχύει την εξωστρέφεια και την ανάπτυξη του πρωτογενούς τομέα.

Σχετικές αναρτήσεις

Μειωμένο τιμολόγιο ύδρευσης στον Δήμο Δομοκού

efthia

Νέο Δ.Σ. εξελέγη στο Σωματείο Συνταξιούχων ΙΚΑ Φθιώτιδας

efthia

Καταγγελία για σεξουαλική κακοποίηση 4χρονης σε παιδικό σταθμό της Φθιώτιδας

efthia
Φόρτωση....