Αυτοδιοικητικές εκλογες 2023

Debate των υποψηφίων δημάρχων Λαμιέων προτείνει η Παρέμβαση Πολιτών

Ενόψει  των εκλογών της 8ης Οκτωβρίου ως Παρέμβαση Πολιτών για τη Λαμία θεωρούμε ότι το βασικό μέλημα όλων των συνδυασμών πρέπει να είναι η πληρέστερη ενημέρωση των δημοτών για τις θέσεις και τα προγράμματα τους. Έτσι   οι πολίτες θα μπορέσουν να κρίνουν και να συγκρίνουν ώστε να επιλέξουν την, κατά τη γνώμη τους, καλύτερη επιλογή για τον Δήμο.

Στο πλαίσιο αυτό η «Παρέμβαση Πολιτών για τη Λαμία» προτείνει, εκτός από όποιο κάλεσμα γίνει αυτόνομα από τοπικό ΜΜΕ στο οποίο και αυτονόητα θα συμμετέχουμε, τη διεξαγωγή διαλόγου (debate) στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου με προβολή από το κανάλι του Δήμου στο YouTube και φυσικά από όποιο ΜΜΕ το επιθυμεί. Προτείνουμε στο διάλογο αυτό να συμμετέχει ικανός αριθμός δημοσιογράφων που θα προκύψει από κλήρωση μεταξύ των τοπικών ΜΜΕ που είναι εγγεγραμμένα στο μητρώο της Γ.Γ Επικοινωνίας και Ενημέρωσης.

Ως Παρέμβαση Πολιτών για τη Λαμία είμαστε ανοικτοί στον διάλογο επί της πρότασης, ώστε να συνδιαμορφωθεί από όλους τους συνδυασμούς και να γίνει όσο το δυνατόν πληρέστερη και αποδεκτή.

Εκτιμώντας ότι η πληρέστερη ενημέρωση των πολιτών είναι κοινός τόπος όλων των συνδυασμών, καταθέτουμε τη συγκεκριμένη πρότασή μας και καλούμε όλους τους συνδυασμούς να τοποθετηθούν επί της αρχής στη σύσκεψη της Δευτέρας 18 Σεπτεμβρίου, ώστε άμεσα να προχωρήσουν οι συζητήσεις μεταξύ των εκπροσώπων για να πραγματοποιηθεί ο διάλογος που προτείνουμε.

Παρέμβαση Πολιτών για τη Λαμία

Σχετικές αναρτήσεις

Εγκύκλιος για την ορκωμοσία των νέων Δημοτικών αρχών

efthia

Ζεκεντές ή Λιόλιος – Συκιώτης ή Κυρμανίδης

efthia

Στις κάλπες σήμερα 84 δήμοι και 6 περιφέρειες

efthia
Φόρτωση....