Στιγμές

Η βασιλόπιτα του Δήμου Στυλίδας

Με την συμμετοχή του συνόλου των δημοτικών υπαλλήλων αλλά και με την παρουσία  των αιρετών, πραγματοποιήθηκε χθες η καθιερωμένη εκδήλωση κοπής της Πρωτοχρονιάτικης πίτας των εργαζομένων του  δήμου Στυλίδας, στην αίθουσα του ΟΣΚ.

Την βασιλόπιτα ευλόγησε ο π. Απόστολος Κουτσοκέρας και κατόπιν ο Δήμαρχος Στυλίδας Γιάννης Αποστόλου απεύθυνε  σύντομο χαιρετισμό  όπου εξήρε  τις προσπάθειες  του προσωπικού για την εύρυθμη λειτουργία των υπηρεσιών του  Δήμου, ενώ συνάμα τους παρότρυνε να συνεχίσουν , με την ιδία ένταση ,να προσφέρουν αγόγγυστα τις υπηρεσίες τους.

Ειδικότερα ο κ. Αποστόλου υπογράμμισε :

«Για εμάς, ως  νέα δημοτική αρχή, ισχύει το ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ, χωρίς αποκλεισμούς και τακτικές του χθες, χωρίς ιδιοτέλειες και κρυμμένα συμφέροντα. Είμαστε όλοι μαζί μια ομάδα και μαζί τις επόμενες ημέρες θα προχωρήσουμε στην ανασυγκρότηση των υπηρεσιών μας με στόχο το όφελος των δημοτών μας αλλά και της καθημερινότητας στην εργασία όλων μας. Σας ευχαριστώ για την σημερινή σας παρουσία και Εύχομαι τόσο σε εσάς όσο και στις οικογένειές σας , υγεία και όμορφες προσωπικές στιγμές».

Σχετικές αναρτήσεις

Συνάντηση Ότο Ρεχάγκελ με τον υπουργό Αθλητισμού

efthia

Ο Δήμος Δομοκού έκοψε την πρωτοχρονιάτικη πίτα του

efthia

Ο Δήμος Λαμιέων έκοψε σήμερα την πρωτοχρονιάτικη πίτα του

efthia
Φόρτωση....