Αυτοδιοικητικές εκλογες 2023

«Θέλω να είμαι πρώτα χρήσιμος και μετά αρεστός στους Δημότες μου»

Εντυπωσιακή ήταν η παρουσία του κόσμου στη χθεσινοβραδινή εκδήλωση παρουσίασης του ψηφοδελτίου «Δύναμη Προοπτικής» του νυν δημάρχου Γιώργου Χαντζή στην κεντρική πλατεία της Σπερχειάδας!

«Να είμαι χρήσιμος και όχι αρεστός», τόνισε ο Δήμαρχος Μακρακώμης στην ομιλία του και επισήμανε σε όλους τους τόνους ότι πρώτα είναι άνθρωπος και μετά πολιτικός.

Στόχος του ο πολίτης και η διασφάλιση του δημοσίου συμφέροντος και η ολοκλήρωση του έργου που άρχισε πριν από 4 χρόνια, όταν, όπως σημείωσε, παρέλαβε έναν διαλυμένο Δήμο.

Μέσα σε 4 χρόνια έγιναν πολλά. Πιο συγκεκριμένα, όπως σημείωσε, έγιναν 300 έργα συνολικού προϋπολογισμού 37.5 εκατ. ευρώ όπως Αγροτική οδοποιία, Εσωτερική οδοποιία, Ανάπλαση διαμόρφωση πλατειών, πεζοδρομίων  και κοινόχρηστων χώρων, Ανακατασκευή παιδικών χαρών, Δίκτυα ύδρευσης, άρδευσης και αποχέτευσης αλλά και Επισκευή και συντήρηση Δημοτικών κτηρίων, Ενεργειακή αναβάθμιση Δημοτικών κτηρίων και Εκσυγχρονισμός στόλου οχημάτων του Δήμου.

Τόνισε το γεγονός ότι η παρούσα δημοτική αρχή δημιούργησε την πρώτη Ενεργειακή κοινότητα στην Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδος σε συνεργασία με τον δήμο Καρπενησίου έχοντας ως στόχο στην στήριξη των οικονομικά ευάλωτων νοικοκυριών του τόπου μας και συνέχισε: «Χωρίς κομματικές, ιδεολογικές και προσωπικές φιλοδοξίες ο Συνδυασμός «Δύναμη Προοπτικής» συνεχίζει να υπηρετεί τα συμφέροντα όλων των πολιτών του Δήμου με αξιοπρέπεια και εντιμότητα, όπως το έκανε την τετραετία που πέρασε».

«Προσωπικά», όπως τόνισε ο κ. Χαντζής, «ως Δήμαρχος θα συνεχίσω να είναι συναινετικός, προσιτός και εργατικός» και «θα συνεργάζεται με όλους τους δημότες, όλες τις πολιτικές δυνάμεις και όλους τους φορείς και τις οργανώσεις με μοναδικό γνώμονα αποκλειστικά και μόνο το συμφέρον του Δήμου».

Έχοντας διδαχτεί από τα λάθη του παρελθόντος, ο συνδυασμός και ολόκληρη η ομάδα των εργατικών, ικανών και άξιων ανθρώπων που την αποτελούν, συνεχίζει μπροστά και δεν γυρίζει πίσω. Κλείνοντας την ομιλία του, ο υποψήφιος Δήμαρχος Μακρακώμης Γιώργος Χαντζής τόνισε το γεγονός ότι έχει ήδη αποδειχτεί το γεγονός ότι η δημοτική αρχή είναι ικανή, παρά τις αντιξοότητες που αντιμετώπισε, να παράγει έργο στη βάση του ρεαλιστικού οράματος και των στόχων που έχουν θέσει. Παράλληλα κάλεσε το σύνολο των πολιτών του Δήμου σε συμπόρευση γιατί για τον ίδιο και τον Συνδυασμό «Δύναμη Προοπτικής», ο Δήμος είναι οι άνθρωποί του!

Ακολούθησε η παρουσίαση του κεντρικού ψηφοδελτίου του Συνδυασμού καθώς των υποψηφίων των κοινοτήτων του Δήμου.

Σχετικές αναρτήσεις

Ζεκεντές ή Λιόλιος – Συκιώτης ή Κυρμανίδης

efthia

Στις κάλπες σήμερα 84 δήμοι και 6 περιφέρειες

efthia

Οι προτεραιότητες του Γιάννη Αποστόλου στο Δήμο Στυλίδας

efthia
Φόρτωση....