Φθιώτιδα

Νέο διοίκηση στο Παράρτημα Λαμίας της Ελληνικής Αντικαρκινικής Εταιρείας

Συγκροτήθηκε σε σώμα το νέο Διοικητικό Συμβούλιο του Παραρτήματος Λαμίας της Ελληνικής Αντικαρκινικής Εταιρείας στο οποίο παραμένει πρόεδρος η Αλεξάνδρα Βεντούρη – Νασοπούλου συνεχίζοντας έτσι την επιτυχημένη πορεία της στη διοίκηση.

Η σύνθεση του νέου Διοικητικού Συμβουλίου της Ε.Α.Ε. Λαμίας έχει ως εξής:

Πρόεδρος: Αλεξάνδρα Βεντούρη – Νασοπούλου, Γενικός Οικογενειακός – Προσωπικός Ιατρός, Δημόσιας Υγείας, 5η Υ.Πε. Ε.Σ.Υ..

Γραμματέας: Σοφία Αντωνοπούλου, Φιλόλογος – Φροντιστής, Αντιπρόσωπος Φροντιστών στην ΟΕΦΕ, εκπρόσωπος Ιστορικού Μουσείου Ρεντίνας.

Ταμίας: Μαρία Κουτσομπλή, Υπεύθυνη Θρησκευτικού Τουρισμού και Ραδιοφωνικός παραγωγός Μητρόπολης Φθιώτιδας.

Μέλος: Gordana Barna, Γενικός Οικογενειακός Ιατρός, Δημόσιας Υγείας, 5η Υ.Πε. Ε.Σ.Υ..

Μέλος: Χρήστος Σολόπουλος, Ξυλουργός, Πρόεδρος Τοπικού Συμβουλίου Ραχών.

Η Ελληνική Αντικαρκινική Εταιρεία, είναι ένα από τα παλαιότερα σε λειτουργία ελληνικά κοινωφελή σωματεία, καθώς η λειτουργία της συνεχίζεται αδιάλειπτα από το 1958, είναι πηγή έμπνευσης για πολίτες με αυθεντική διάθεση προσφοράς στον συνάνθρωπο.

Το νέο Διοικητικό Συμβούλιο είναι προσανατολισμένο να πρωτοστατήσει αθόρυβα στις σύγχρονες προκλήσεις που αφορούν την καταπολέμηση του καρκίνου, με συνέπεια και εθελοντική προσφορά.

Ο νέος σχεδιασμός του παραρτήματος Λαμίας έχει ως στόχο να βρεθεί η Ε.Α.Ε. σε κάθε σπίτι, να αγκαλιάσει κάθε συμπολίτη, μεταφέροντας το μήνυμα ότι η έγκαιρη διάγνωση ισοδυναμεί με ίαση.

Οι δραστηριότητες του Παραρτήματος Λαμίας αναπτύσσονται στην ενημέρωση του πληθυσμού, των λειτουργών υγείας, την πρόληψη και έγκαιρη διάγνωση του καρκίνου.

Δίνεται ιδιαίτερη βαρύτητα στην ψυχοκοινωνική υποστήριξη επαγγελματιών υγείας, ψυχοκοινωνική στήριξη ασθενών και φροντιστών, παροχή φιλοξενίας και υγειονομικών υπηρεσιών σε ασθενείς, καθώς και παροχή συμβουλευτικών υπηρεσιών προς την Πολιτεία.

Η Ελληνική Αντικαρκινική Εταιρεία Λαμίας συνεχίζει την άοκνη προσφορά και το αγαθό έργο με διάκριση και ιδιαίτερη αγάπη στον συνάνθρωπο.

Σχετικές αναρτήσεις

Οι σταυροί των υποψηφίων στις εκλογές του ΤΕΕ Αν. Στερεάς

efthia

Διακοπή κυκλοφορίας Τετάρτη-Πέμπτη στο κέντρο της Λαμίας

efthia

Σήμερα θα πήγαινε στο εργοστάσιο για έλεγχο ο ΕΦΕΤ, αλλά τον πρόλαβε η… φωτιά!

efthia
Φόρτωση....