Αυτοδιοικητικές εκλογες 2023

Οι προτεραιότητες του Γιάννη Αποστόλου στο Δήμο Στυλίδας

Εδώ και αρκετό καιρό ήταν το μεγάλο φαβορί για τη νίκη στο Δήμο Στυλίδας… Και το απέδειξε περίτρανα το βράδυ της Κυριακής, αφού οι πολίτες του Δήμου του έδωσαν καθαρή εντολή να διοικήσει για τα επόμενα χρόνια!

Ο λόγος για το νέο Δήμαρχο Στυλίδας Γιάννη Αποστόλου, ο οποίος με την σθεναρή στάση του και τη σκληρή δουλειά τα τελευταία  χρόνια από τη θέση της μείζονος αντιπολίτευσης, κατάφερε να αντιστρέψει το κλίμα και να πετύχει μια μεγάλη νίκη με τη βοήθεια των κατοίκων της Ανατολικής Φθιώτιδας.

Σήμερα ο Δήμαρχος με γραπτή δήλωσή του μιλάει για ένα νέο κεφάλαιο που ανοίγει στο Δήμο Στυλίδας, για διατήρηση της ενότητας ώστε η περιοχή  να βαδίσει σ’ ένα ευοίωνο μέλλον καθώς και για τις άμεσες προτεραιότητες της νέας Δημοτικής Αρχής…

“Μετά από μια διαδικασία που διήρκεσε πολλούς μήνες και με την ψήφο των πολιτών μας, έχουμε την ευκαιρία να ξεκινήσουμε ένα νέο κεφάλαιο για τον δήμο Στυλίδας .

Σε αυτό το σημείο θα ήθελα να συγχαρώ τους συνυποψήφιους μου για κάθε προσπάθεια που κατέβαλαν ώστε να διατηρηθεί ένα κόσμιο προεκλογικό περιβάλλον και συνέβαλλαν στην ανάπτυξη του  πολιτικού πολιτισμού του δήμου μας.

    Πρωταρχικός μου  στόχος  ήταν και παραμένει η ενότητα, η  προώθηση της ανάπτυξης του τόπου μας  και η ευημερία  των πολιτών μας. Με  προοδευτική  προσέγγιση και αίσθηση  δικαιοσύνης, χωρίς αποκλεισμούς θα επιδιώξω να οδηγήσω τον δήμο Στυλίδας  προς ένα καλύτερο μέλλον.

    Οι προτεραιότητες μου, ως νέος  Δήμαρχος, περιλαμβάνουν την αναβάθμιση των υποδομών μας, την προώθηση της αειφορίας και της προστασίας του περιβάλλοντος, την ενίσχυση της εκπαίδευσης και του πολιτισμού, καθώς και την προώθηση της κοινωνικής αλληλεγγύης και της συμμετοχής των πολιτών στις αποφάσεις που αφορούν την κοινότητά μας .

    Καλώ  όλους τους πολίτες να συμμετέχουν ενεργά στην κοινότητά μας, να μοιραστούν τις ιδέες τους και να συνεργαστούν για την υλοποίηση κοινών στόχων. Μόνο μέσα από τη συνεργασία και την αλληλεγγύη μπορούμε να κάνουμε την κοινότητά μας ακόμα καλύτερη και πιο ανθρώπινη, μόνο μέσα από την συνεργασία όλων μας μπορούμε να οδηγήσουμε τον τόπο μας σε ένα πιο λαμπρό μέλλον”.

Σχετικές αναρτήσεις

Εγκύκλιος για την ορκωμοσία των νέων Δημοτικών αρχών

efthia

Ζεκεντές ή Λιόλιος – Συκιώτης ή Κυρμανίδης

efthia

Στις κάλπες σήμερα 84 δήμοι και 6 περιφέρειες

efthia
Φόρτωση....