Ο Βασίλης Κυριακάκης υποψήφιος Δήμαρχος Λαμιέων

share on:

Ο γιατρός και πρώην βουλευτής Βασίλης Κυριακάκης θα είναι ο υποψήφιος Δήμαρχος Λαμιέων από την Δημοτική Κίνηση «Παρέμβαση Πολιτών για τη Λαμία», στις ερχόμενες Δημοτικές εκλογές.

Αυτό αποφασίστηκε στη χθεσινοβραδινή συνέλευση της Δημοτικής Κίνησης που πραγματοποιήθηκε στην αίθουσα του Εργατικού Κέντρου. Μιας Δημοτικής Κίνησης που έχει συνεχή παρουσία στα δρώμενα του Δήμου από το 2005 κι απ’ ότι φαίνεται θα συνεχίσει να έχει.

Το τελευταίο διάστημα η Κίνηση εκπροσωπείται στο Δημοτικό Συμβούλιο από τη Μαρία Αντωνίου και τη Βάσω Λέβα.

Κατά τη διάρκεια της συνέλευσης η Μαρία Αντωνίου έκανε τον απολογισμό της Δημοτικής Κίνησης, όσον αφορά τη στάση της μέσα στο Αυτοδιοικητικό όργανο αλλά και όσον αφορά την κοινωνική της δράση στη Λαμία.

Είναι χαρακτηριστικό ότι στο πλαίσιο της αυτοκριτικής που έγινε από τα μέλη της Κίνησης, τονίστηκε η αγωνιστική συμπεριφορά των δύο γυναικών της Κίνησης στο Δημοτικό Συμβούλιο Λαμιέων, ενώ υπήρξε η παραδοχή ότι ουσιαστικά αφέθηκαν μόνες τους να παλέψουν για τα προβλήματα που ταλανίζουν την πόλη.

Το πιο σημαντικό πάντως είναι ότι όλοι οι ομιλητές ζήτησαν από τα μέλη της Κίνησης να αφήσουν κατά μέρος την απογοήτευση και να βοηθήσουν να δυναμώσει η παράταξη.

Τόσο η Μαρία Αντωνίου όσο και η Βάσω Λέβα, τόνισαν ότι η «Παρέμβαση Πολιτών για τη Λαμία» πρέπει να συνεχίσει να υπάρχει στην αίθουσα της οδού Αινιάνων και να δίνει τη δική της καθαρή μάχη για τα προβλήματα των Δημοτών, αλλά και γενικότερα για την πόλη.

Από τα μέλη της Κίνησης που βρέθηκαν στη συνέλευση ζητήθηκε να προτείνουν όποιο πρόσωπο επιθυμούν για να ηγηθεί της Κίνησης στις επερχόμενες Δημοτικές εκλογές, εκτός του Βασίλη Κυριακάκη, για τον οποίο τελικά διαπιστώθηκε ότι ήταν ομόθυμη η απόφαση.

Παράλληλα θα συγκροτηθεί  εκλογική επιτροπή μέσω της οποίας θα ρυθμιστούν όλες οι λεπτομέρειες που έχουν να κάνουν με την εξεύρεση των χρημάτων για τον προεκλογικό αγώνα της Κίνησης καθώς και για τη συγκρότηση του ψηφοδελτίου.

Όπως τονίζεται στη σχετική ανακοίνωση της Κίνησης «Απευθύνουμε από σήμερα ένα ευρύτατο κάλεσμα συμμετοχής σε κάθε συνδημότη μας που θέλει να αγωνιστεί με ανιδιοτέλεια για ένα Δήμο που θα βάζει στο επίκεντρο τις πραγματικές ανάγκες των Δημοτών, θα υπερασπίσει τον πλούτο και την περιουσία του και θα υπηρετήσει ένα νέο, διαφορετικό όραμα για την πόλη και το Δήμο της Λαμίας».

Από την πλευρά του ο υποψήφιος Δήμαρχος Λαμιέων Βασίλης Κυριακάκης, όταν πήρε το λόγο, μίλησε για την πορεία της «Παρέμβασης Πολιτών για τη Λαμία», για την κατάσταση που βιώνει η χώρα μας, αλλά και τον προγραμματισμό ώστε η Κίνηση να πάει καλά στις εκλογές

Δείτε στα βίντεο που ακολουθούν τι είπε στη συνέλευση ο υποψήφιος πλέον δήμαρχος Λαμιέων  Βασίλης Κυριακάκης:

Αφήστε μια απάντηση