Αυτοδιοικητικές εκλογες 2023

Πανουργιάς Παπαϊωάννου: «Ενωμένοι θα αγωνιστούμε και όλοι μαζί θα κερδίσουμε!»

Τα εγκαίνια του Εκλογικού Κέντρου του συνδυασμού «Δύναμη Ανάπτυξης για τη Λαμία», του υποψηφίου Δημάρχου Πανουργιά Παπαϊωάννου, πραγματοποιήθηκαν απόψε, στην πλατεία Ελευθερίας, σε μια μεγάλη συγκέντρωση που θύμιζε εθνικές εκλογές!

Σε μια εντυπωσιακή σε πλήθος και παλμό συγκέντρωση μετατράπηκαν τα εγκαίνια του εκλογικού κέντρου του συνδυασμού «Δύναμη Ανάπτυξης για τη Λαμία», που πραγματοποιήθηκαν σήμερα, στην Πλατεία Ελευθερίας.

«Αυτό τον αγώνα σας καλώ να τον δώσουμε όλες και όλοι μαζί. Αφήστε αυτούς που συκοφαντώντας προσπαθούν να διχάσουν, στο χθες. Αυτούς που γαντζωμένοι στην καρέκλα τους αδιαφορούν για το συμφέρον του δήμου μας. Τους είδατε χθες τι είναι ικανοί να πουν. Δεν θα τους ακολουθήσουμε στον κατήφορο. Την απάντηση άλλωστε τους την έδωσε μέσα από την δημοσκόπηση ο λαός της Λαμίας. Ενωμένοι θα αγωνιστούμε και όλοι μαζί θα κερδίσουμε. Έχοντας ένα πράγμα μόνο στο μυαλό και την ψυχή μας. Τη Λαμία μας.  Σας ευχαριστώ μέσα από την καρδιά μου για τη σημερινή συγκλονιστική σας παρουσία», ανέφερε ο υποψήφιος δήμαρχος Λαμιέων, Πανουργιάς Παπαϊωάννου κατά τον σύντομο χαιρετισμό του, μετά την τέλεση του αγιασμού.

Ο κ. Παπαϊωάννου ξεκίνησε εκφράζοντας τη συμπαράσταση του συνδυασμού στους συντοπίτες του δήμου Δομοκού αλλά και στη Θεσσαλία, οι οποίοι δοκιμάστηκαν και δοκιμάζονται σκληρά από τις πλημμύρες των προηγούμενων ημερών. «Η σκέψη μας είναι μαζί τους και θα κάνουμε ότι μπορούμε για να τους βοηθήσουμε να απαλύνουν τον πόνο τους. Θα ήθελα επίσης να εκφράσω τα ειλικρινή μας συλλυπητήρια για τους συμπατριώτες μας, μέλη των ενόπλων δυνάμεων που έφυγαν τόσο άδικα σε ειρηνευτική αποστολή στην Λιβύη», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Ευχαριστώντας τους παρευρισκόμενους, ο υποψήφιος δήμαρχος Λαμιέων, υπογράμμισε: «Σας ευχαριστώ και σας ευγνωμονώ. Γιατί η «Δύναμη Ανάπτυξης για τη Λαμία» είστε όλοι εσείς. Όλοι εσείς που από την πρώτη στιγμή αγκαλιάσατε τον συνδυασμό μας, 354 γυναίκες και άνδρες που είναι το μεγαλύτερο ψηφοδέλτιο που συμμετείχε ποτέ σε εκλογές στην ιστορία του Δήμου Λαμιέων. Όλοι εσείς που από την πρώτη στιγμή κάνατε δική σας υπόθεση την μεγάλη πολιτική αλλαγή που έχει ανάγκη ο τόπος μας. Άνθρωποι όλων των ηλικιών και όλων των κομματικών αποχρώσεων. Άνθρωποι που τους ενώνει η αγάπη για τον τόπο μας και η διάθεσή τους να αγωνιστούν για να αλλάξουν τα πράγματα. Όλοι εσείς που με την παρουσία σας εδώ απόψε, με τον ενθουσιασμό και την πίστη σας στέλνετε ένα πανίσχυρο μήνυμα νίκης».

Σχετικά με το εκλογικό κέντρο, ανέφερε: «Εγκαινιάζουμε σήμερα το σπίτι του συνδυασμού μας. Εδώ θα μπορείτε καθημερινά να ενημερώνεστε για τις θέσεις και τις δεσμεύσεις της παράταξής μας και ταυτόχρονα να λέτε τη δική σας άποψη. Εδώ θα μπορείτε να συναντάτε και τους υποψηφίους δημοτικούς συμβούλους του συνδυασμού μας, τους οποίους θέλω για μία ακόμα φορά να ευχαριστήσω για τη συμμετοχή τους και τον αγώνα τους».

Βάζοντας το διακύβευμα των εκλογών, ο κ. Παπαϊωάννου, τόνισε: «Απομένουν λίγες μέρες μέχρι τις εκλογές της 8ης Οκτωβρίου. Το ξέρετε καλά και εσείς ότι οι εκλογές αυτές δεν αφορούν απλά την εκλογή ενός δημάρχου. Είναι εκλογές που θα δώσουν την ευκαιρία στη Λαμία μας να αλλάξει. Να γίνει η Λαμία της εξωστρέφειας, της κοινωνικής αλληλεγγύης, της ασφάλειας του πολίτη, της αθλητικής και πολιτιστικής υπεροχής. Η Λαμία που αξίζουν και δικαιούνται όλες οι Λαμιώτισσες και όλοι οι Λαμιώτες. Και πάνω από όλα τα παιδιά μας. Για αυτά θα αγωνιστούμε. Με σχέδιο και πείσμα. Και ξέρετε πως εμείς ότι λέμε το κάνουμε.»

Σχετικές αναρτήσεις

Εγκύκλιος για την ορκωμοσία των νέων Δημοτικών αρχών

efthia

Ζεκεντές ή Λιόλιος – Συκιώτης ή Κυρμανίδης

efthia

Στις κάλπες σήμερα 84 δήμοι και 6 περιφέρειες

efthia
Φόρτωση....