Φθιώτιδα

Σε αυτά τα σημεία της Φθιώτιδας υπάρχει διακοπή της κυκλοφορίας

Από τη Γενική Περιφερειακή Αστυνομική Διεύθυνση Στερεάς Ελλάδας ανακοινώθηκε πριν από λίγο ότι, λόγω των έντονων καιρικών φαινομένων που επικρατούν στη Φθιώτιδα, έχει διακοπεί προσωρινά η κυκλοφορία των οχημάτων:

  • Στο Δήμο Λαμιέων, από ώρα 17:15. Ιδιαίτερη προσοχή στην συμβολή των οδών Καλλίου & Λαρίσης (προς Λυγαριά), καθώς και στην οδό Ιωάννου Τσεκούρα, περιοχή ΧΕΙΜΑΡΡΟΥ ΞΗΡΙΑΣ Λαμίας, στο ύψος της τοποθεσίας «ΚΕΝΤΑΥΡΟΣ» έως την επιχείρηση «ΚΑΡΒΕΛΗΣ».
  • Στο Δήμο Δομοκού από ώρα 13:00, εξαιρουμένων του τμήματος της Ε.Ο. Λαμίας – Δομοκού, από Λαμία έως Κόμβο Ε65 και της συνδετήριας οδού με τον Ε65. Σημειώνεται ότι στην 1η χ/θ της Επ. Οδού Τ.Κ. Βαρδαλή – Τ.Κ. Φιλιαδώνος, υπέστη καθίζηση η γέφυρα που οδηγεί στην Τ.Κ. Αγραπιδιάς, ενώ επίσης και στην 16η χ/θ της Επ. Οδού Δομοκού – Τ.Κ. Πετρωτού, υπέστη ομοίως καθίζηση η γέφυρα που οδηγεί στην Τ.Κ Πετρωτού. Επιπλέον, στην 3η χ/θ της Επ. Οδού Τ.Κ. Δομοκού – Τ.Κ. Πετρωτού, υπέστη καθίζηση το οδόστρωμα με αποτέλεσμα να μην είναι δυνατή η πρόσβαση στην Τ.Κ. Γερακλίου, Τ.Κ. Βουζίου, Τ.Κ. Αχλαδιάς και Τ.Κ. Πετρωτού.
  • Από την 34η χ/θ έως την 54,500η χ/θ της Π.Ε.Ο. Λαμίας – Καρδίτσας.
  • Από την από 51,000η  χ/θ (κόμβος Νέου Μοναστηρίου) της Π.Ε.Ο. Λαμίας – Λάρισας, έως 52,800η της Π.Ε.Ο. Λαμίας – Λάρισας.
  • Στην Π.Ε.Ο. Λαμίας – Βόλου, από την 7,800η χ/θ έως τον ανατολικό κόμβο της Αγίας Μαρίνας Δήμου Στυλίδας.
  • Στην υπόγεια γέφυρα της Π.Α.Θ.Ε., στο ύψος του κόμβου της Τ.Κ. Ανθήλης.
  • Στην παραλιακή οδό παραλίας Πελασγίας, περιοχή «Άγιος Γεώργιος».
  • Από 31,900 χ/θ έως 47,500 χ/θ του Αυτοκινητοδρόμου Κεντρικής Ελλάδας (Ε-65), στο ρεύμα κυκλοφορίας προς Λαμία και στο ρεύμα κυκλοφορίας προς Τρίκαλα.

Σημειώνεται ότι, υφίσταται αποκλεισμός της Λ.Ε.Α. και της δεξιάς λωρίδας κυκλοφορίας στην Π.Α.Θ.Ε., στο ρεύμα κυκλοφορίας προς Αθήνα και συγκεκριμένα από την 219+400 χ/θ έως την 218+400 χ/θ, λόγω εισροής υδάτων εντός του Αυτοκινητόδρομου (περίπου στην 218+500 χ/θ, ύψος παλαιού «Μακεδονία»).

Σχετικές αναρτήσεις

Το Λειτουργικό πρόγραμμα του Μητροπολίτη Φθιώτιδας από 4 έως 10 Μάρτη

efthia

Έχασε το χέρι του ο 33χρονος εργάτης, από το Δομοκό

efthia

«Φέτος Στηρίζουμε την Παγκόσμια Ημέρα Κατά Των Διακρίσεων»

efthia
Φόρτωση....