Αυτοδιοικητικές εκλογες 2023

Στο Υπεραστικό ΚΤΕΛ Φθιώτιδας ο Πανουργιάς Παπαϊωάννου

Στο υπεραστικό ΚΤΕΛ Φθιώτιδας, ύστερα από πρόσκληση του διοικητικού συμβουλίου, βρέθηκε σήμερα το πρωί ο υποψήφιος δήμαρχος Λαμιέων, Πανουργιάς Παπαϊωάννου.

Ο κ. Παπαϊωάννου, αφού ξεναγήθηκε στις εγκαταστάσεις και μίλησε με τους εργαζόμενους, ενημερώθηκε από τον πρόεδρο και τα μέλη του διοικητικού συμβουλίου για τα ζητήματα που αντιμετωπίζει ο κλάδος.

Κατά τη διάρκεια της συζήτησης μάλιστα ο κ. Παπαϊωάννου πρότεινε στον Πρόεδρο του ΚΤΕΛ Δημήτρη Παπαναγιώτου να είναι υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος με τον συνδυασμό του “Δύναμη Ανάπτυξης”, πρόταση την οποία εκείνος αποδέχτηκε άμεσα και με μεγάλη χαρά.

Σε δηλώσεις του, ο κ. Παπαϊωάννου επεσήμανε: “Αυτό που θα ήθελα αρχικά είναι να δώσω συγχαρητήρια στον πρόεδρο, το διοικητικό συμβούλιο, τους μετόχους και τους εργαζόμενους του Υπεραστικού ΚΤΕΛ Φθιώτιδας, για τον αγώνα που δίνουν μέσα σε δύσκολες εποχές. Επίσης να τονίσω πως αν μας επιλέξουν οι πολίτες ως δημοτική αρχή θα σταθούμε δίπλα τους όπως και σε όλους τους κλάδους. Στόχος μας είναι να αυξήσουμε την τουριστική κίνηση στην πόλη μας, να έρθει περισσότερος κόσμος, γιατί αυτό θα λύσει μια σειρά από προβλήματα”.

Από πλευράς του ο πρόεδρος του Υπεραστικού ΚΤΕΛ Φθιώτιδας χάρισε ένα λεύκωμα με την ιστορία των οδικών συγκοινωνιών του τόπου, στον κ. Παπαϊωάννου, και στη συνέχεια δήλωσε: “Θέλω να ευχαριστήσω τον κ. Παπαϊωάννου για την επίσκεψη του αλλά και για την τιμητική του πρόταση να είμαι υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος με την παράταξη του, την οποία μετά χαράς αποδέχτηκα. Όλοι μαζί θα δώσουμε την μάχη για την ανάπτυξη του δήμου Λαμιέων”.

Σχετικές αναρτήσεις

Εγκύκλιος για την ορκωμοσία των νέων Δημοτικών αρχών

efthia

Ζεκεντές ή Λιόλιος – Συκιώτης ή Κυρμανίδης

efthia

Στις κάλπες σήμερα 84 δήμοι και 6 περιφέρειες

efthia
Φόρτωση....