ΕθνικάΠοδόσφαιρο

Ακόμη πιο κοντά στο όνειρο η Καλλιθέα, μετά το 4-0 επί της Ηλιούπολης

Με τέσσερα γκολ (4-0) φιλοδώρησε η Καλλιθέα  την Ηλιούπολη, στο πλαίσιο της 6ης αγωνιστικής των πλέι οφ του Νότου, στην Α2 Εθνική. Η Καλλιθέα  έφτασε τους 34 βαθμούς και εδραιώθηκε στην πρώτη θέση του Νοτίου ομίλου, σε συνδυασμό με την εντός έδρας ήττα των Χανίων, με 1-0, από τον Ιωνικό.

Συγκεκριμένα, η Καλλιθέα προηγήθηκε με γκολ του αρχηγού της, Γιάννη Λουκίνα, μετά από εκτέλεση φάουλ του Ματίγια, με τους φιλοξενούμενους να διαμαρτύρονται έντονα για οφσάιντ. Ο Λουκίνας έκανε και το 2-0 με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι, ενώ με μία εξαιρετική προσπάθεια ο Ντεμέτριους στο 57ο λεπτό τριπλασίασε τα τέρματα των γηπεδούχων. Το… κερασάκι στην τούρτα έβαλε στο πρώτο λεπτό των καθυστερήσεων ο Τόρες.

Τα Χανιά πίεσαν τον Ιωνικό στο α’ μέρος, αλλά εν τέλει τιμωρήθηκαν από την ομάδα της Νίκαιας. Ο Οικονομίδη ήταν ο σκόρερ του Ιωνικού… σημειώνοντας το γκολ που… πλήγωσε τα Χανιά στην προσπάθεια ανόδου στην Α’  Εθνική, αφού βρίσκονται στο -6 από τους από την πρώτη Καλλιθέα.

Στις αναμετρήσεις της 6ης αγωνιστικής των πλέι οφ του βορρά σημειώθηκαν τα αποτελέσματα:

Χανιά-Ιωνικός…0-1

Καλλιθέα-Ηλιούπολη…4-0

***  Ρεπό: Καλαμάτα

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ  (σε 5 αγ.)

  1. Καλλιθέα                34
    2. Χανιά                   28
    3. Ιωνικός                27                                                                                   4. Ηλιούπολη           25
    5. Καλαμάτα            19

Σπουδαίο διπλό της Παναχαϊκής στις Αρχάνες

Στη «λευκή» ισοπαλία συμβιβάστηκαν ο Παναθηναϊκός Β΄ και το Αιγάλεω. Οι «πράσινοι» παρέμειναν στη ζώνη του υποβιβασμού με 19 βαθμούς, την ώρα που το «Σίτι» ευνοήθηκε από το αποτέλεσμα, φτάνοντας τους 22 βαθμούς. Το Αιγάλεω βρίσκεται δηλαδή στη δεύτερη θέση και στο -4 από τον πρώτο Διαγόρα.

«Διπλό»… παραμονής πέτυχε η Παναχαϊκή στην Κρήτη, καθώς επικράτησε με 2-1 του Γιούχτα στις Αρχάνες και με 21 βαθμούς βρίσκεται στην 3η θέση.

Η ομάδα της Πάτρας προηγήθηκε με γκολ του Ζέκοφ στο 15ο λεπτό. Ο Γιούχτας ισοφάρισε στο 31′ με τον Λώλη. Και στο 80ό λεπτό, η Παναχαϊκή με γκολ του Χριστόπουλου πήρε το «τρίποντο».

Ο Γιούχτας, με 17 βαθμούς βρίσκεται στη ζώνη υποβιβασμού.

Τα αποτελέσματα της 6ης αγωνιστικής των πλέι άουτ στο Νότο:

Ολυμπιακός Β΄ – Διαγόρας…1-1
Παναθηναϊκός Β΄ – Αιγάλεω…0-0
Γιούχτας – Παναχαϊκή…1-2

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ  (σε 6 αγ.)

1.   Διαγόρας               26
2. Αιγάλεω                    22
3. Παναχαϊκή                21
4. Παναθηναϊκός Β΄      19
5. Γιούχτας                   17
6. Ολυμπιακός Β΄         16

Τη Δευτέρα παίζει ο Ηρακλής με τον Αιολικό

Ο ΠΑΟΚ Β΄ επικράτησε με 1-0 του Καμπανιακού στη Νέα Ευκαρπία, στο πλαίσιο της 6ης αγωνιστικής του Α΄ ομίλου στα πλέι άουτ της Α2 Εθνικής. Ο «Δικέφαλος του Βορρά» έφτασε τους 27 βαθμούς, βρίσκεται στην πρώτη θέση και έκανε σημαντικό βήμα παραμονής. Το μοναδικό γκολ της αναμέτρησης πέτυχε ο Σπυράκος στο 36ο λεπτό. Ο Καμπανιακός με 19 βαθμούς παρέμεινε στη ζώνη του υποβιβασμού.

Ισόπαλες 1-1 αναδείχτηκαν οι Αναγέννηση και Κοζάνη στην Καρδίτσα. Η Αναγέννηση προηγήθηκε με γκολ του Κονίλιο στο 4ο λεπτό, ενώ είχε και δοκάρι με τον Ξύδα στο 42΄. Στο 90+5΄, όμως η Κοζάνη ισοφάρισε με τον Μαξίμοβιτς παίρνοντας τον βαθμό. Η Αναγέννηση είναι πάνω από τη ζώνη του υποβιβασμού έχοντας 20 βαθμούς, ενώ η Κοζάνη είναι μαζί με τον Καμπανιακό στους 19 βαθμούς.

Τα αποτελέσματα της 6ης αγωνιστικής των πλέι άουτ του βορρά:

Αναγέννηση Καρδίτσας-Κοζάνη…1-1

ΠΑΟΚ Β΄-Καμπανιακός …1-0

Ηρακλής – Αιολικός…(22/4, 16:00)

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ Βορρά (σε 6 αγ.)
1. ΠΑΟΚ Β΄                         27
2. Ηρακλής                          24
3. Αναγέννηση Καρδίτσας   20
4. Καμπανιακός                   19
5. Κοζάνη                             19
6. Αιολικός                            15

Σχετικές αναρτήσεις

Στις 18.00 η έναρξη του αγώνα του ΠΑΣ Λαμία με τον Άρη

efthia

Το αγωνιστικό πρόγραμμα των πλέι οφ/πλέι άουτ της Α2 Εθνικής

efthia

Εθνική Παίδων: Με Ουγγαρία, Ρουμανία και Αζερμπαϊτζάν

efthia
Φόρτωση....