ΕθνικάΠοδόσφαιρο

Αλαφούζος: Έχουμε ένα άχρηστο υπουργείο Αθλητισμού!…

Σε πολύ αιχμηρές τοποθετήσεις προχώρησε ο ιδιοκτήτης και πρόεδρος της ΠΑΕ Παναθηναϊκός, Γιάννης Αλαφούζος, μετά την εντός έδρας ισοπαλία των «πράσινων» με τη Λαμία (2-2) για την 23η αγωνιστική της Α’  Εθνικής.

Ο ισχυρός άνδρας του ποδοσφαιρικού Παναθηναϊκού έβαλλε κατά της διαιτησίας, έκανε λόγο για «θυγατρικές ομάδες», ενώ επικέντρωσε τα «βέλη» του και στο υπουργείο Αθλητισμού.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο ιδιοκτήτης του Παναθηναϊκού στην κάμερα της Cosmote TV:

«Θέλω να διαμαρτυρηθώ για τη διαιτησία. Το πρωτάθλημα για να είναι αξιόπιστο, για να έχει κόσμο και για να έχει επιτυχία, πρέπει οι ομάδες να αντιμετωπίζουν τις ίδιες συνθήκες.

Εδώ έχουμε ομάδες που έχουν θυγατρικές ομάδες. Εχουμε διαιτητές που για οποιονδήποτε λόγο είτε φοβούνται είτε δεν θέλουν να σφυρίξουν, εμάς ας πούμε δεν μας δίνουν ποτέ πέναλτι, διότι όλοι οι βασικοί μας αντίπαλοι φωνάζουν ότι παίρνουμε πέναλτι. 

Εκτός από τα αμφισβητούμενα πέναλτι, ειδικά σήμερα, έχουμε ένα τεράστιο θέμα που αποδεικνύει την απόλυτη προκατάληψη της διαιτησίας: οι καθυστερήσεις που δόθηκαν.

Τα 5 λεπτά ήταν αστεία καθυστέρηση. Είναι ντροπή αυτό που συμβαίνει. Και για κερασάκι στην τούρτα έχουμε τα βλακώδη μέτρα της κυβέρνησης. Εχουμε ένα άχρηστο υπουργείο αθλητισμού το οποίο δεν ξέρει το αριστερό χέρι τι κάνει το δεξί. Δεν πάει καθόλου καλά η κατάσταση… ».

Σχετικές αναρτήσεις

Ο Παναθηναϊκός έχασε 1-0 στη Λεωφόρο από τον Άρη και τις ελπίδες του

efthia

Η… Τούμπα έβαλε… φωτιά στο πρωτάθλημα της Α’ Εθνικής

efthia

Αποφασιστικός ο Ολυμπιακός νίκησε 4-1 τον ΠΑΣ Λαμία

efthia
Φόρτωση....