Τέχνες

Αυλαία στις νύχτες θερινού κινηματογράφου του ΔΗΠΕΘΕ Ρούμελης

Οι νύχτες του θερινού κινηματογράφου του ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ. Ρούμελης ρίχνουν αυλαία την επόμενη εβδομάδα με  την παιδική ταινία «Ο Ευγενικός κύριος Λίνκ» την Δευτέρα 28 και την Τρίτη 29 Αυγούστου και με την ξένη ταινία για ενήλικες «Ζούσε τη ζωή της» την Τετάρτη 30 Αυγούστου.

28 και 29/8:   «Ο Ευγενικός κύριος Λίνκ»  

Από το στούντιο της Laika έρχεται ένα ακόμα υπέροχο stop-motion animation, μια επική περιπέτεια που θα λατρέψουν οι θεατές όλων των ηλικιών

Λίγα λόγια για την ταινία

Ο κύριος Λινκ (Κωστής Μαραβέγιας) είναι ένα ελαφρώς αφελές αλλά πολύ έξυπνο και καλόψυχο θηρίο που αποτελεί και το τελευταίο δείγμα της πρωτόγονης καταγωγής του ανθρώπου. Είναι ο σύνδεσμος που λείπει. Με όλο και περισσότερα είδη να είναι υπό εξαφάνιση, ο κύριος Λινκ βρίσκεται σε μεγάλο κίνδυνο καθώς είναι ο τελευταίος του είδους του. Ξεκινώντας μια τολμηρή αναζήτηση των μακρινών συγγενών του, θα ζητήσει τη βοήθεια του Σερ Λάιονελ Φρόστ (Κωνσταντίνος Μαρκουλάκης), του μεγαλύτερου ερευνητή μύθων και τεράτων στον κόσμο, και της Αντελίνα Φόρτναϊτ (Αντιγόνη Ψυχράμη) που έχει στην κατοχή της τον μοναδικό γνωστό χάρτη που θα οδηγήσει στη μυθική κοιλάδα που κρύβονται οι μακρινοί συγγενείς του, σε μια απίθανη οδύσσεια σε όλον τον κόσμο.

ΔΙΑΡΚΕΙΑ:   94’|ΜΕΤΑΓΛΩΤΙΣΜΕΝΟ

YouTube τρέιλερ:  https://youtu.be/3BxhoKH-lCc

«30/8: «Ζούσε τη ζωή της»

Η Νανά (Άννα Καρίνα) είναι πωλήτρια σε κατάστημα δίσκων στο Παρίσι. Αντιμετωπίζοντας οικονομικά προβλήματα, εγκαταλείπει τόσο τον σύντροφό της όσο και τη δουλειά της και αρχίζει να εκπορνεύεται. Αναζητώντας την ευτυχία μακριά από το σύζυγο και το παιδί της, βρίσκει μια ψευδαίσθηση ελευθερίας στα πεζοδρόμια του Παρισιού.

ΧΩΡΑ: ΓΑΛΛΙΑ |ΕΤΟΣ: 1962|ΔΙΑΡΚΕΙΑ: 85 ΛΕΠΤΑ|

ΣΚΗΝΟΘΕΣΙΑ: ΖΑΝ-ΛΥΚ ΓΚΟΝΤΑΡ

ΜΕ ΤΟΥΣ: ΑΝΝΑ ΚΑΡΙΝΑ, ΑΝΤΡΕ ΛΑΜΠΑΡΤ, ΣΑΝΤΙ ΡΙΜΠΟΤ

YouTube τρέιλερ: https://youtu.be/DUgy7xw2VlI

***   ΕΝΑΡΞΗ ΠΡΟΒΟΛΩΝ: 21:15 – ΤΙΜΗ ΕΙΣΙΤΗΡΙΟΥ: 3€,

***   Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επικοινωνείτε στο τηλέφωνο του  ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ. Ρούμελης,  Τηλ: 2231033325 ήμερες και ώρες γραφείου.

Σχετικές αναρτήσεις

Στη Λαμία από 26 Απρίλη μέχρι 16 Μάη η 16η smArt

efthia

Διαγωνισμός συγγραφής και ερμηνείας πρωτότυπου μονολόγου

efthia

«Το μεγάλο μας Τσίρκο» 3-4 Φλεβάρη στη Λαμία

efthia
Φόρτωση....