Λαμία

Δήμος Λαμιέων: Πάμε μια βόλτα στο φεγγάρι…

Ο Δήμος Λαμιέων και η Εφορεία Αρχαιοτήτων Φθιώτιδας & Ευρυτανίας συνδιοργανώνουν τον εορτασμό της Αυγουστιάτικης Πανσελήνου σε δυο μαγευτικές βραδιές κάτω από το φως του φεγγαριού το Σάββατο 9 Αυγούστου στο Βυζαντινό Μουσείο Φθιώτιδας, στην Υπάτη και την Κυριακή 10 Αυγούστου στο ιστορικό Κάστρο της Λαμίας.

Αναλυτικά, στο Δήμο Λαμιέων , κάτω από το Αυγουστιάτικο Φεγγάρι, θα πραγματοποιηθούν:

Το Σάββατο 9 Αυγούστουστις 20:00, μουσική βραδιά με τη Γωγώ Σταματάκη, τον Ανδρέα Μπέρδο και το Νικόλαο Ανεστόπουλο, στο Βυζαντινό Μουσείο Φθιώτιδας, στην Υπάτη.

Την Κυριακή 10 Αυγούστου στις 21:00, στο Κάστρο της Λαμίας «Standard’s μελωδίες» με ήχους κιθάρας, σαξοφώνου και τις φωνές του Χρήστου Παπαχρήστου και του Αλέξανδρου Τσιωνά.

Την καλλιτεχνική επιμέλεια του προγράμματος έχει ο Διευθυντής του Δημοτικού Ωδείου Λαμίας, Θάνος Φυσέκης.

Σχετικές αναρτήσεις

Αυξημένη Επιχειρησιακή Ετοιμότητα του Δήμου Λαμιέων λόγω καύσωνα

efthia

Μέχρι τις 11:30 η λειτουργία της λαϊκών αγορών την Τετάρτη στη Λαμία

efthia

Νέες αντιπλημμυρικές παρεμβάσεις σε Γοργοπόταμο και Ξηριά

efthia
Φόρτωση....