Τέχνες

Διαγωνισμός συγγραφής και ερμηνείας πρωτότυπου μονολόγου

Ο Δήμος Λαμιέων θέτει υπό την αιγίδα του τη διεξαγωγή του 3ου Πανελλήνιου Διαγωνισμού συγγραφής και ερμηνείας πρωτότυπου μονολόγου επί σκηνής της Ένωσης Σεναριογράφων Ελλάδας, διοργανώνοντας προκριματική διαδικασία στη Λαμία.

Για τις ανάγκες των προκριματικών, ο Δήμος συνέστησε κριτική επιτροπή που απαρτίζεται από τον Καλλιτεχνικό Διευθυντή του ΔΗΠΕΘΕ Ρούμελης Νίκο Ορφανό, την Αντιδήμαρχο Πολιτισμού Ειρήνη Σόλια και την Ειδική Σύμβουλο Ελένη Μακρή. Οι προκριματικοί θα λάβουν χώρα στην Αίθουσα Πολλαπλών του Δήμου (Φλέμινγκ και Ερυθρού Σταυρού), την Πέμπτη 18 Απριλίου 2024.

          Οι ενδιαφερόμενοι/ες μπορούν να καταθέσουν τις προτάσεις τους μέχρι και τις 27 Μαρτίου 2024 στην ηλεκτρονική διεύθυνση https://senariografoi.gr/gr/screenplays/screenplaysregistration/ αναφέροντας οπωσδήποτε τα στοιχεία επικοινωνίας τους και τον τόπο διαμονής τους.

Για τυχόν απορίες ή διευκρινίσεις, μπορείτε να επικοινωνήσετε στο info@senariografoi.gr  ή στο τηλέφωνο 6932-089819.

Περισσότερες πληροφορίες και οι όροι συμμετοχής στον διαγωνισμό παρέχονται μέσα από την ιστοσελίδα της Ένωσης Σεναριογράφων Ελλάδος στη διεύθυνση https://senariografoi.gr/gr/news/stories/1893/

Σχετικές αναρτήσεις

Στη Λαμία από 26 Απρίλη μέχρι 16 Μάη η 16η smArt

efthia

«Το μεγάλο μας Τσίρκο» 3-4 Φλεβάρη στη Λαμία

efthia

Τη Δευτέρα στην Αταλάντη η προβολή της ταινίας «200 μέτρα»

efthia
Φόρτωση....