Περιβάλλον

Διαχειριστικές δράσεις για την προστασία και διατήρηση της βιοποικιλότητας 2019-2023

Η Μονάδα Διαχείρισης Εθνικών Πάρκων Παρνασσού, Οίτης και Προστατευόμενων Περιοχών Ανατολικής Στερεάς Ελλάδας διοργανώνει ενημερωτική ημερίδα με θέμα: «Διαχειριστικές δράσεις για την προστασία και διατήρηση της βιοποικιλότητας 2019-2023» που υλοποιούνται στο πλαίσιο της Πράξης «Διαχειριστικές δράσεις προστατευόμενων περιοχών, ειδών και οικοτόπων στην περιοχή ευθύνης του τέως Φορέα Διαχείρισης Εθνικού Δρυμού Οίτης, Κοιλάδας Σπερχειού και Μαλιακού κόλπου» του Επιχειρησιακού Προγράμματος «Υποδομές Μεταφορών, Περιβάλλον & Αειφόρος Ανάπτυξη 2014-2020».

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 3 Νοέμβρη  2023 και ώρα 11:00 στην Αίθουσα του βιοκλιματικού κτιρίου διοίκησης Δ.Ε.Υ.Α. Λαμίας.

Στόχος της ημερίδας είναι η ενημέρωση-πληροφόρηση τόσο των χρηστών της περιοχής όσο και του ευρύτερου κοινού σχετικά με τις δράσεις διαχείρισης και παρακολούθησης ειδών και τύπων οικοτόπων που υλοποιούνται εντός της περιοχής ευθύνης της Μονάδας Διαχείρισης το τελευταίο διάστημα, καθώς και η διάχυση των αποτελεσμάτων-συμπερασμάτων των δράσεων αυτών.

digital invitation

Σχετικές αναρτήσεις

Το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο εξαλείφει την προστασία της φύσης από τη γεωργία

efthia

Η Ευρωπαϊκή Ένωση επικύρωσε τη Συνθήκη για τους ωκεανούς. Η Ελλάδα;

efthia

Ώρα μηδέν για το νερό: Πώς η ξηρασία απειλεί και την Ελλάδα

efthia
Φόρτωση....