Αυτοδιοικητικές εκλογες 2023

«Είμαστε δίπλα στην Ελληνίδα και στον Έλληνα αστυνομικό»

Επίσκεψη στη ΓΕΠΑΔ Στερεάς Ελλάδας, πραγματοποίησε ο υποψήφιος Δήμαρχος Λαμιέων, Πανουργιάς Παπαϊωάννου, συνοδευόμενους από υποψηφίους του συνδυασμού «ΔΥΝΑΜΗ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ για τη ΛΑΜΙΑ».

Κατά την επίσκεψη, ο κ. Παπαϊωάννου είχε την ευκαιρία να συνομιλήσει με τον Γενικό Περιφερειακό Αστυνομικό Διευθυντή Γιώργο Καραχάλιο, τον βοηθό του Δημήτρη Φούρλα, τον Αστυνομικό Διευθυντή Φθιώτιδας Χρήστο Μουτσώκο , λοιπούς Αξιωματικούς, το αστυνομικό προσωπικό καθώς και το Διοικητικό Συμβούλιο της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Φθιώτιδας.

Ο κ. Παπαϊωάννου τους ευχαρίστησε για την υποδοχή αλλά κυρίως, για το σημαντικό έργο που επιτελεί η Ελληνική Αστυνομία στην κοινωνική συνοχή και την ασφάλεια των πολιτών.

Μετά την ολοκλήρωση της επίσκεψης, ο υποψήφιος Δήμαρχος Λαμιέων, τόνισε:  «Η ασφάλεια των πολιτών είναι το ύψιστο αγαθό σε μια ευνομούμενη κοινωνία. Είμαστε δίπλα στην Ελληνίδα και στον Έλληνα αστυνομικό, των ανθρώπων που βρίσκονται νυχθημερόν στους δρόμους σε αυτό το κρίσιμο αλλά και επικίνδυνο καθήκον.

Σε ό,τι αφορά την τοπική μας κοινωνία, είναι κρίσιμο Αστυνομία και Δήμος να διατηρούν στενή συνεργασία για τον εντοπισμό και την αντιμετώπιση φαινομένων παραβατικότητας. Σε αυτή την κατεύθυνση θα κινηθούμε ως Δημοτική Αρχή, εφόσον μας τιμήσουν οι πολίτες με την εμπιστοσύνη τους».

Σχετικές αναρτήσεις

Εγκύκλιος για την ορκωμοσία των νέων Δημοτικών αρχών

efthia

Ζεκεντές ή Λιόλιος – Συκιώτης ή Κυρμανίδης

efthia

Στις κάλπες σήμερα 84 δήμοι και 6 περιφέρειες

efthia
Φόρτωση....