Δηλώσεις

Ζωντανή μετάδοση των δημοτικών συμβουλίων Στυλίδας

«Η δημιουργία ενημερωμένου και ενεργού πολίτη αποτελεί βασικό στόχο για την νέα δημοτική αρχή…» υπογράμμισε ο δήμαρχος Στυλίδας Γιάννης Αποστόλου, ανακοινώνοντας σήμερα την έναρξη της ζωντανής μετάδοσης των δημοτικών συμβουλίων.

Ειδικότερα ο κ. Αποστόλου είπε:

«Πιστοί στις αρχές μας για ελεύθερη και αδιάκριτη ροή των πληροφοριών και των απόψεων στην κοινωνία, που διασφαλίζεται με  την πρόσβαση σε ποικίλη και αντικειμενική πληροφόρηση, πλέον ο δημότης μας εκμεταλλευόμενος την τεχνολογία,  αποκτά κριτική άποψη για θέματα που αφορούν την τοπική κοινωνία, την οικονομία, το περιβάλλον , τον πολιτισμό …το μέλλον των παιδιών μας. 

Η προεκλογική μας δέσμευση για ζωντανή μετάδοση των Δημοτικών Συμβουλίων προκειμένου για την πρόσβαση των δημοτών μας στην άμεση δημοκρατία ενημέρωσης και σε αξιόπιστες πηγές πληροφόρησης για τα θέματα και τις αποφάσεις των Δημοτικών συμβουλίων, έγινε πράξη.

Η δημιουργία ενημερωμένου και ενεργού πολίτη αποτελεί βασικό στόχο για την νέα δημοτική αρχή αλλά και  για την εδραίωση μιας υγιούς κοινωνίας».

***   Ακολουθώντας τις παρακάτω οδηγίες μπορεί κάθε πολίτης, εκμεταλλευόμενος την τεχνολογία, να παρακολουθεί σε ζωντανή σύνδεση τις συνεδριάσεις του δημοτικού συμβουλίου Στυλίδας.

Σχετικές αναρτήσεις

Μήνυμα Δημάρχου Λαμιέων Πανουργιά Παπαϊωάννου για την Πρωτομαγιά

efthia

“Συν στον Άνθρωπο” κι Εμπορικός Σύλλογος στο πάρκο της Λαμίας

efthia

Κατώτατος μισθός – κατώτερος των περιστάσεων

efthia
Φόρτωση....