Στιγμές

Η Ελληνική Αστυνομία στο πλευρό της Μητρόπολης Φθιώτιδας

Στο πλαίσιο της αγαστής συνεργασίας της τοπικής Εκκλησίας με την ΓΕΠΑΔ Στερεάς Ελλάδας, για μία ακόμη φορά οι Αξιωματικοί και το προσωπικό της, αυτές τις Άγιες Ημέρες επισκέφθηκαν τα Ιδρύματα της Μητρόπολης στη Σπερχειάδα και στην Στυλίδα και προσέφεραν τρόφιμα και άλλα είδη καθημερινής φροντίδας για τις ανάγκες των τροφίμων των Ιδρυμάτων.

Τον ΓΕΠΑΔ Στερεάς Ελλάδας Γιώργο Καραχάλιο και τους συνεργάτες του υποδέχθηκε ο Μητροπολίτης Φθιώτιδος Συμεών και στο Ίδρυμα «Μέριμνα Γήρατος Αθανάσιος και Μαίρη Ακρίδα» στην Σπερχειάδα, καθώς και στο «Πολυδύναμο Κέντρο Κοινωνικής και Προνοιακής Διακονίας Ανατολικής Φθιώτιδας» στην Στυλίδα, όπου παραβρέθηκε και ο νέος Δήμαρχος Στυλίδας Γιάννης Αποστόλου, ο οποίος και αυτός με την σειρά του συνεχάρη τον Γενικό και όλους τους Αστυνομικούς για αυτή τους την πρωτοβουλία.

Ο κ. Συμεών υποδέχθηκε με ιδιαίτερη αγάπη τον Γενικό και όλους τους συνεργάτες του και τους ευχαρίστησε, που για μία ακόμη φορά η αγαστή συνεργασία μεταξύ της ΓΕΠΑΔ Στερεάς και της τοπικής Εκκλησίας έφερε αυτούς τους καρπούς της αγάπης και της φροντίδας στους τροφίμους των Ιδρυμάτων της Μητρόπολης.

Σχετικές αναρτήσεις

Τα κάλαντα του Λαζάρου έψαλε το Λύκειο Ελληνίδων Λαμίας στο Δήμαρχο Λαμιέων

efthia

Οι μαθητές καθάρισαν την παραλία Κυανή Ακτή των Λιβανατών

efthia

Άμεση επέμβαση της Δημοτικής Αρχής Λαμιέων στα Ψωρονέρια

efthia
Φόρτωση....