Αυτοδιοίκηση

Κάλαντα Χριστουγέννων στον Δήμαρχο Λαμιέων

Θρησκευτικοί, εκκλησιαστικοί και γιορτινοί ήχοι με τα παραδοσιακά χριστουγεννιάτικα κάλαντα γεμάτα χαρά, ελπίδα και αισιοδοξία που έψαλαν στο Δήμαρχο Λαμιέων Θύμιο Καραΐσκο το ωδείο της Μητρόπολης Φθιώτιδας «Γερμανός ο Μελωδός» με επικεφαλής τον Διευθυντή του Ανδρέα Ιωακείμ και η χορωδία της εκκλησίας Αποστόλων Πέτρου και Παύλου από το Παγκράτι Λαμίας.

Ο Δήμαρχος Λαμιέων ανταπέδωσε με ευχές για μακροημέρευση και ένα φωτεινό χαμόγελο με γαλήνη να συνοδεύει τις καρδιές και τις ψυχές όλων των πολιτών, σε ένα καλύτερο αύριο που ξημερώνει σε λίγες ημέρες με τα Χριστούγεννα και την έλευση του νέου χρόνου.

Από τη Δημοτική Φιλαρμονική

Γιορτινές μελωδίες με μηνύματα χαράς, υγείας και ευτυχίας από τη Δημοτική Φιλαρμονική που έψαλε με μοναδικό και ξεχωριστό τρόπο τα Χριστουγεννιάτικα κάλαντα στο Δήμαρχο Λαμιέων Θύμιο Καραΐσκο και τον Πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου Γιώργο Κυροδήμο, στο παλαιό Δημαρχείο στην οδό Σκληβανιώτη.

Ο Εντεταλμένος Δημοτικός Σύμβουλος για τη λειτουργία της Δημοτικής Φιλαρμονικής Λαμίας Δημήτρης Αργυρίου, με το μαέστρο Δημήτρη Μαντά, αλλά και όλα τα μέλη της μπάντας, συνέθεσαν μια ακουστική και οπτική εορταστική «μαγεία», τραγουδώντας τα παραδοσιακά κάλαντα, σκορπίζοντας αισιοδοξία και ελπίδα.

Από χορωδίες Στρατού και μαθητών

Μελωδίες και ευχές «γέμισε» το πρωί της Παρασκευής, το παλαιό Δημαρχείο Λαμίας στην οδό Σκληβανιώτη, από τα Χριστουγεννιάτικα κάλαντα που έψαλαν στο Δήμαρχο Λαμιέων Θύμιο Καραΐσκο και τον Πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου Γιώργο Κυροδήμο, οι χορωδίες στρατεύσιμων του ΚΕΥΠ Λαμίας, μαθητών από το 14ο και 20ο  Δημοτικό Σχολείο και στη συνέχεια στην Πλατεία «Αλέκος Κοντόπουλος» (Πλατεία Καράβι) από τους μαθητές του Μουσικού Σχολείου, σε έντονα εγκάρδιο και εορταστικό κλίμα.

Ο Δήμαρχος Λαμιέων Θύμιος Καραΐσκος, στη συνέχεια αντάλλαξε ευχές για υγεία, ευημερία και ειρήνη, μοίρασε γλυκίσματα αλλά και δώρα ψυχής για τις άγιες ημέρες των Χριστουγέννων, ευχόμενος μια ελπιδοφόρα και δημιουργική πορεία για τη νέα χρονιά.

Σχετικές αναρτήσεις

Μητρώο ευάλωτων ομάδων πολιτών εξαιτίας δασικών πυρκαγιών στη Λαμία

efthia

Συνεδρίασε η Πολιτική Προστασία του Δήμου Λαμιέων

efthia

Σύσκεψη Πολιτικής προστασίας στον Δήμο Στυλίδας

efthia
Φόρτωση....