Αυτοδιοικητικές εκλογες 2023

Λουκάς Αποστολίδης: Ο λαός θα κρίνει κυρίαρχα στην κάλπη

Έξω καίγεται και πνίγεται ο κόσμος. Χάνονται άνθρωποι, περιουσίες και υποδομές, ενώ η καταστροφή στον πρωτογενή τομέα είναι ολοκληρωτική. Κάποιοι, όμως, εδώ στην περιφέρειά μας πασχίζουν, για να «προκάμουν», να στρώσουν χαλί στον εκλεκτό της ΝΔ με δημοσκοπήσεις και ερωτήματα βολικά, για τη διατήρηση της συντήρησης της στασιμότητας και της καθυστέρησης στη Στερεά.

Καμία λέξη, κανένα ερώτημα, για το μέλλον της περιφέρειας, για κάποιο όραμα  που θα αλλάξει την εικόνα της Στερεάς. Για την ευημερία των πολιτών και για το ποιος συνδυασμός έχει πρόγραμμα για τον τόπο, ούτε λόγος.

Κρύβεται ο κ. Περιφερειάρχης ότι εκπροσωπεί τη ΝΔ και ότι ο κ. Μητσοτάκης περιμένει στις  8 του Οκτώβρη να κυματίσει την μπλε σημαία. Πιστεύω να μη χαρούν πολλοί από τους «συναγωνιστές» που «λιποτάκτησαν».

Δυστυχώς, τα στελέχη του ΠΑΣΟΚ που έχασαν το αξιακό τους πρότυπο πλαισιώνουν τον δήθεν ανεξάρτητο ψηφοδέλτιο του κ. Περιφερειάρχη. Το ΠΑΣΟΚ πρέπει να θέσει τέρμα απέναντι σε αυτή την κατάσταση και να διαγραφούν από μέλη της παράταξης αυτά τα στελέχη, καθώς δημιουργείται η εντύπωση ότι δεν αναμετριόνται οι αξίες του και το πρόγραμμα του για την αυτοδιοίκηση αλλά ότι όλοι είμαστε το ίδιο.

Ο συνδυασμός μας δεν κρύβεται. Ουδείς μπορεί να καθηλώσει τα ποσοστά της Δημοκρατικής Παράταξης. Αυτός ο αγώνας δεν είναι προσωπικός αγώνας του  Αποστολίδη. Είναι ο αγώνας του συνδυασμού που εκπροσωπεί τη μεγάλη παράταξη του ΠΑΣΟΚ, που θεσμοθέτησε την περιφερειακή αυτοδιοίκηση με αυτονομία, αποκέντρωση και δημοκρατική συμμετοχή. Όλες αυτές οι αξίες έχουν αμβλυνθεί σήμερα. Εμείς, όμως, πρέπει να αντισταθούμε στις αντιλήψεις που οδηγούν στη συντήρηση και την καθυστέρηση.

Καλώ όλο το δημοκρατικό αυτοδιοικητικό κόσμο να στρατευτεί για δημοκρατική ανατροπή της σημερινής διοίκησης.

Καλώ τα μέλη και τους φίλους τους ΠΑΣΟΚ να δώσουν το παρόν για την αυτονομία της Περιφέρειας και την αποκέντρωση της εξουσίας που οι σημερινοί διοικούντες έχουν μετατρέψει την Περιφέρεια σε απλό προσάρτημα της κεντρικής εξουσίας.

Να βάλλουμε φραγμό σε όσους προδίδουν τις αξίες της Δημοκρατικής Παράταξης για ένα πιάτο φακής!

Τον τελευταίο λόγο έχει η κάλπη και τα όποια επικοινωνιακά παιχνίδια δεν θα περάσουν.

Ο λαός θα κρίνει κυρίαρχα στην κάλπη.

ΛΟΥΚΑΣ ΑΠΟΣΤΟΛΙΔΗΣ

ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗΣ ΣΤΕΡΕΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ

Σχετικές αναρτήσεις

Εγκύκλιος για την ορκωμοσία των νέων Δημοτικών αρχών

efthia

Ζεκεντές ή Λιόλιος – Συκιώτης ή Κυρμανίδης

efthia

Στις κάλπες σήμερα 84 δήμοι και 6 περιφέρειες

efthia
Φόρτωση....