Ανακοινώσεις

ΜέΡΑ25 Φθιώτιδας: Στηρίζουμε τον δίκαιο αγώνα των κατοίκων της Παύλιανης

Ως ΜέΡΑ Φθιώτιδας εκφράζουμε την αμέριστη στήριξη και συμπαράστασή μας στις κινητοποιήσεις και τα αιτήματα των κατοίκων της Παύλιανης, που δίνουν έναν ξεκάθαρο και πολύχρονο αγώνα ενάντια στην επιχειρούμενη άλωση του τόπου τους και του φυσικού τους περιβάλλοντος, από τη κατασκευή υδροηλεκτρικού εργοστασίου που επιδιώκουν επίδοξοι επενδυτές με τις πλάτες της αντικοινωνικής απόφασης του ΣτΕ.

Για άλλη μια φορά γινόμαστε θεατές της επιβολής συμφερόντων ενάντια στη θέληση και τα αιτήματα των κατοίκων μιας περιοχής στο όνομα μάλιστα της δήθεν “πράσινης ανάπτυξης”.

Άραγε πόσο δημοκρατικό είναι τα αρμόδια δικαστικά και πολιτικά όργανα να αγνοούν τα εμπεριστατωμένα αιτήματα των ντόπιων κατοίκων.

Εμείς από τη μεριά μας δηλώνουμε ότι θα είμαστε ενεργά παρόντες στον αγώνα διάσωσης του περιβάλλοντος και των ζωτικών αναγκών των κατοίκων της Παύλιανης όπως πάντα, το ίδιο καλούμε να κάνει και κάθε πολίτης δείχνοντας τη συμπαράστασή του έμπρακτα και ενεργά.

Καλούμε το Δημοτικό Συμβούλιο Λαμιέων καθώς και το Περιφερειακό Συμβούλιο Στερεάς Ελλάδας να πάρει τις ανάλογες αποφάσεις και να προβεί σε δράσεις διεκδικητικές ενάντια στην οικολογική και οικονομική καταστροφή που θα φέρει η κατασκευή του υδροηλεκτρικού εργοστασίου.

ΜέΡΑ25 Φθιώτιδας

Σχετικές αναρτήσεις

Ανακοίνωση του Μ-Λ ΚΚΕ για την Πρωτομαγιά

efthia

28 Απρίλη: Παγκόσμια Ημέρα Υγείας και Ασφάλειας στην Εργασία

efthia

Οι εργαζόμενοι της ΛΑΡΚΟ τη Μ. Τετάρτη στη Λαμία για την Εργατική Πρωτομαγιά

efthia
Φόρτωση....