Εκπαίδευση

Μέσα στο μήνα οι αιτήσεις για το Πειραματικό Γυμνάσιο Λαμίας

Ανακοινώθηκε η έναρξη λειτουργίας του 4ου Πειραματικού Γυμνασίου Λαμίας, που θα σηματοδοτήσει μια νέα εποχή στην εκπαίδευση από τον Σεπτέμβρη του 2024.

Με επίκεντρο την καινοτομία και την ανάπτυξη των μαθητών/τριών, το σχολείο δεσμεύεται να προσφέρει ένα περιβάλλον όπου οι μαθητές/τριες θα ανακαλύπτουν, θα εξερευνούν και θα αναπτύσσουν τις δεξιότητές τους.

Καθώς βασικός προσανατολισμός θα είναι η προώθηση της καινοτομίας και η βελτίωση της ποιότητας της παρεχόμενης εκπαίδευσης, το 4ο Πειραματικό Γυμνάσιο Λαμίας θα προσφέρει ένα προηγμένο περιβάλλον μάθησης που θα ενισχύει τη δημιουργικότητα και την ανάπτυξη κριτικής σκέψης.

            Η ενημέρωση των ενδιαφερομένων θα είναι προσβάσιμη μέσω της ιστοσελίδας του σχολείου https://4gym-lamias-new.fth.sch.gr/, παρέχοντας έγκαιρες και συνεχείς πληροφορίες για τα προγράμματα, τις δραστηριότητες, τις καινοτόμες δράσεις και τις εκπαιδευτικές πρωτοβουλίες που θα καθιστούν το 4ο Πειραματικό Γυμνάσιο Λαμίας μια πρωτοποριακή εκπαιδευτική επιλογή.

Οι γονείς και κηδεμόνες των μαθητών/τριών που ενδιαφέρονται για την εισαγωγή τους στο σχολείο θα κληθούν με πρόσκληση, να υποβάλουν ηλεκτρονική αίτηση στις μέσα στο Μάρτη.

Με νεότερη ανακοίνωση θα γνωστοποιηθεί η ακριβής προθεσμία για την υποβολή των αιτήσεων.

Σχετικές αναρτήσεις

«Η ασφαλής χρήση του διαδικτύου» στους μαθητές των Δημ. Σχολείων Λοκρών

efthia

Τα σχολικά κτίρια στη Φθιώτιδα χτυπούν το καμπανάκι του κινδύνου

efthia

Εβδομάδα ανοικτών εργαστηρίων από το Ε.Κ. Λαμίας

efthia
Φόρτωση....