ΕθνικάΠοδόσφαιρο

Μαγκλάρας, Αλεξίου έστειλαν στον Αστέρα Σταυρού στη β΄ φάση του κυπέλλου Ελλάδας

Με μεγάλο πρωταγωνιστή τον τερματοφύλακά του Νίκο Μαγκλάρα, που απέκρουσε τρία  πέναλτι, ο Αστέρας Σταυρού νίκησε στη διαδικασία των πέναλτι την Ελασσόνα με 4-2 και προκρίθηκε στην επόμενη φάση  του Κυπέλλου Ελλάδας όπου θα αντιμετωπίσει τον Ατρόμητο Παλαμά.

Το παιχνίδι που έγινε στο Δημοτικό «Ν. Σαφάκας» της Ανθήλης, λόγω έργων στον Σταυρό, τέλειωσε στην κανονική του διάρκεια ισόπαλο με σκορ 1-1.

Στο α΄ ημίχρονο οι δύο ομάδες παρουσιάστηκαν ισοδύναμες στον αγωνιστικό χώρο με φάσεις μπροστά και στις δύο εστίες. Οι Λαρισαίοι προηγήθηκαν στο 16’ με κοντινό σουτ του Τσιάκου. Μάλιστα ο σκόρερ της Ελασσόνας έχασε σημαντική ευκαιρία στη συνέχεια να διπλασιάσει τα τέρματα για την ομάδα του.

Στην επανάληψη ο Αστέρας μπήκε πολύ δυνατά με σκοπό να ανατρέψει το αποτέλεσμα κι έφτασε στην ισοφάριση στο 59’ με όμορφη κεφαλιά του νεομεταγραφέντα Χρήστου Αλεξίου, ο οποίος με το «καλημέρα», φρόντισε να δείξει τι έκανε στις προηγούμενες ομάδες του!

Κι ενώ το παιχνίδι κυλούσε με τον Αστέρα να ψάχνει το γκολ της πρόκρισης, στο 70’ σε μια αντεπίθεση των Θεσσαλών ο Μαγκλάρας επιχείρησε έξοδο για να διώξει τη μπάλα και συγκρούστηκε με τον Τσιάκο για να δοθεί πέναλτι. Το εκτέλεσε ο ίδιος με τον Μαγκλάρα να πέφτει στη σωστή γωνία και να αποκρούει.

Στα υπόλοιπα λεπτά δεν άλλαξε κάτι κι έτσι το ματς πήγε στην παράταση, στο ξεκίνημα της οποίας ο Τσιάκος είχε δοκάρι.

Ο αγώνας οδηγήθηκε στα πέναλτι εκεί όπου «μίλησε» η αντίληψη του Μαγκλάρα στέλνοντας την ομάδα του στην επόμενη φάση της διοργάνωσης.

Η σειρά των πέναλτι

Λαγός, απέκρουσε ο Μαγκλάρας

Αλεξίου 1-0

Περτζόνι  1-1

Φράγκος  2-1

Κουκούλης  2-2

Αυγουστάτος  3-2

Καραμπούλας, απέκρουσε ο Μαγκλάρας

Κακκάβας  4-2

Διαιτητής: Τασιόπουλος (Μαγνησίας)

ΑΣΤΕΡΑΣ ΣΤΑΥΡΟΥ (Π. Καραϊσκος): Μαγκλάρας, Μαλισσόβας, Μόσχος, Ακασού, Αντωνόπουλος, Παρλάντζας, Λάππας, Κακκάβας, Χαντζής, Αλεξίου, Μαργαρίτης.

ΕΛΑΣΣΟΝΑ (Ν. Φώλλας): Γούπος, Μπούσιας, Κορτσάρι, Λαγός, Περτζιόνι, Κριεζής, Καραγκούνης, Ζιαγκλιαβός, Κουκούλης, Τσιάκος, Καραμπούλας.

Σχετικές αναρτήσεις

Στις 17.00 ο αγώνας του Ολυμπιακού με τον ΠΑΣ Λαμία

efthia

Ο ΠΑΣ Γιάννινα 3-2 στο 93’ πήρε μαζί του στην Α2 την Κηφισιά

efthia

Πανηγυρική νίκη παραμονής για τον Παναιτωλικό, 1-0 τον Ατρόμητο

efthia
Φόρτωση....