ΕθνικάΠοδόσφαιρο

Με νίκη στο ΔΑΚΛ θέλει να κλείσει τον α΄ γύρο ο ΠΑΣ Λαμία

Με αρκετές απουσίες, ο ΠΑΣ Λαμία υποδέχεται σήμερα (19.30) στο ΔΑΚΛ τον Ατρόμητο στο πλαίσιο της 12ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος Α’  Εθνικής, με στόχο ένα ακόμη τρίποντο που θα σταθεροποιήσει την ομάδα του Λεωνίδα Βόκολου στις υψηλές θέσεις του βαθμολογικού πίνακα.

Στον απόηχο της αποχώρησης του Άλαν Τζαγκόεφ, οι Λαμιώτες καλούνται στο αποψινό παιχνίδι να συνεχίσουν τις καλές εμφανίσεις και να πάρουν τη νίκη σ΄ ένα καθοριστικό σημείο για τη συνέχεια του πρωταθλήματος, λίγο πριν το φινάλε του α’ γύρου, που θα φέρει τη Λαμία στην Τούμπα (τη μεθεπόμενη Δευτέρα 4/12).

Γ ια το σημερινό παιχνίδι ο προπονητής της ομάδας επέλεξε 21 παίκτες που είναι:

  1. Χατζηεμμανουήλ
  2. Κοσέλεβ
  3. Τρόπουλος
  4. Βασιλαντωνόπουλος
  5. Τζανετόπουλος
  6. Τζανδάρης
  7. Σιμόν
  8. Σίντκλεϊ
  9. Παπαδόπουλος
  10. Αμαράλ
  11. Κορνέζος
  12. Μαρτίνεθ
  13. Σλίβκα
  14. Μάλτσι
  15. Σαντάνα
  16. Στάνκο
  17. Λονγκό
  18. Καρλίτος
  19. Τόσιτς
  20. Τσιλούλης
  21. Ακούνια

***   Εκτός αποστολής έμειναν για διαφόρους λόγους οι: Νάγκι, Σαραμαντάς, Πάβλοβετς, Λαμπρόπουλος, Αντέτζο, Γιαννούτσος, Τζανδάρης, Νούνιες, Μούλα, Ασκόβσκι, Κοντονίκος, Τσιλιανίδης, Λέϊκ, Τσούκαλος, Τερεζίου

***  Διαιτητής του αγώνα είναι ο Αρκάδας Βεργέτης

 

Προϊστορία

Η ισοπαλία είναι ο νικητής στις συναντήσεις της Λαμίας με τον Ατρόμητο, αφού σε 16 αναμετρήσεις τους και στις δύο έδρες, οι δέκα έχουν ολοκληρωθεί χωρίς νικητή.

Με γηπεδούχο τη Λαμία έχουν διεξαχθεί οκτώ συναντήσεις και οι έξι από αυτές τελείωσαν ισόπαλες, ενώ υπάρχουν δύο νίκες της ομάδας της Φθιώτιδας. Ο Ατρόμητος δεν έχει επικρατήσει ποτέ σε επίπεδο Α΄ Εθνικής με γηπεδούχο την ομάδα της Φθιώτιδας.

Παράλληλα δεν υπάρχει νίκη φιλοξενούμενου σε καμία από τις έδρες σε αυτά τα 16 ματς, ενώ και στην μεταξύ τους ιστορία στην δεύτερη κατηγορία μόλις στο ένα από τα 13 παιχνίδια υπάρχει νίκη φιλοξενούμενου και αυτή είναι τον Σεπτέμβριο του 1979 για τον Ατρόμητο.

Στα τρία τελευταία τους παιχνίδια για την κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος έχουν τελειώσει ισόπαλα, ενώ η Λαμία επικράτησε με 1-0 στην τελευταία τους αναμέτρηση που ήταν για τα πλέι άουτ.

Η πρώτη φορά που συναντήθηκαν οι δύο ομάδες ήταν την σεζόν 1966-67 για την δεύτερη κατηγορία, όπου ο Ατρόμητος επικράτησε στην πρώτη τους αναμέτρηση ως γηπεδούχος και στον δεύτερο γύρο η Λαμία πήρε τη νίκη με 1-0.

Δεν υπάρχει μεγάλη ποικιλία στα μεταξύ τους σκορ με γηπεδούχο την Λαμία, αφού το 2-2, το 0-0 και το 1-1 έχουν εμφανιστεί από δύο φορές, ενώ οι δύο νίκες των γηπεδούχων είναι με 2-1 και 1-0.

8 ΣΥΝΑΝΤΗΣΕΙΣ

2 ΝΙΚΕΣ ΛΑΜΙΑΣ

6 ΙΣΟΠΑΛΙΕΣ

0 ΝΙΚΕΣ ΑΤΡΟΜΗΤΟΥ

ΓΚΟΛ: 9-7

Σχετικές αναρτήσεις

Ο Παναθηναϊκός έχασε 1-0 στη Λεωφόρο από τον Άρη και τις ελπίδες του

efthia

Η… Τούμπα έβαλε… φωτιά στο πρωτάθλημα της Α’ Εθνικής

efthia

Αποφασιστικός ο Ολυμπιακός νίκησε 4-1 τον ΠΑΣ Λαμία

efthia
Φόρτωση....