Φθιώτιδα

Ξεκινά την Παρασκευή το 2ο Φεστιβάλ «FOOD FEST 2023» στα Καμ. Βούρλα

Το 2ο Φεστιβάλ τοπικών προϊόντων «FOOD FEST 2023» συνδιοργανώνουν ο Δήμος Καμένων Βούρλων, το Επιμελητήριο Φθιώτιδας, ο Σύλλογος Επαγγελματιών Λουτρόπολης Καμένων Βούρλων και ο Εμπορικός Σύλλογος Αγίου Κωνσταντίνου, στο πλαίσιο κοινών δράσεων προβολής και προώθησης της ευρύτερης περιοχής για την ανάδειξη της τοπικής κουλτούρας και την ανάπτυξη της τοπικής οικονομίας.

Μετά την επιτυχημένη περσινή εκδήλωση, φέτος το φεστιβάλ έρχεται πιο  δυναμικά το τριήμερο 1 έως 3 Σεπτεμβρίου 2023!

Στόχος των διοργανωτών είναι μέσα από αυτό το φεστιβάλ γεύσεων, Δήμος , Επιμελητήριο και Επαγγελματίες να λειτουργήσουν ως ομπρέλα των τοπικών προϊόντων, τροφίμων και ποτών, να προσελκύσουν επισκέπτες αλλά και επαγγελματίες, με απώτερο σκοπό να τους γνωρίσουν με τα παραδοσιακά προϊόντα της περιοχής μας.

Κύριο μέλημα είναι να ταυτιστεί η  τοπική παραγωγή, τα τοπικά προϊόντα με το μέρος παραγωγής και να γίνει ευρύτερα γνωστό τον τόπο και τον τρόπο με τον οποίο παράγονται.

Στα Καμένα Βούρλα, θα αναπτυχθούν στο πλαίσιο της δράσης ενότητες με βασικούς άξονες: Ποιοτικά Προϊόντα – Γαστρονομία – Τουρισμός – Ανάδειξη τοπικής ταυτότητας.

Το Φεστιβάλ θα πραγματοποιηθεί από τις 1 έως τις 3 Σεπτεμβρίου 2023 επί της οδού Γερασίμου Βασιλειάδη (έναντι Ι.Ν. Αγίου Παντελεήμονος) με τη συμμετοχή 21 επαγγελματιών.

Ημέρες και ώρες πραγματοποίησης «FOOD FEST 2023»

Παρασκευή 1 Σεπτεμβρίου 2023 19:00 – 00:00
Σάββατο 2  Σεπτεμβρίου 2023 19:00 – 00:00
Κυριακή 3 Σεπτεμβρίου 2023 19:00 – 00:00

 

Το Σάββατο 2  Σεπτεμβρίου στις 21:00 στον χώρο της δράσης θα διασκεδάσουν μουσικά τους παρευρισκομένους ο Νίκος Μανέτας και ο Θάνος Φυσέκης.

 

Σχετικές αναρτήσεις

Επίσκεψη Πανουργιά Παπαϊωάννου στα έργα αποχέτευσης Μεξιατών και Βαρδατών

efthia

Εκδήλωση σήμερα στη Λαμία για τα 100 χρόνια του ΤΕΕ

efthia

Ολοκληρώθηκε με επιτυχία η 4η ανθοκομική έκθεση Σπερχειάδας

efthia
Φόρτωση....