Πολιτική

«Οικειοποίηση και επικοινωνία έργων του ΣΥ.ΡΙΖ.Α.»

Σε δήλωση με αφορμή τη σημερινή επίσκεψη του Πρωθυπουργού, στις εγκαταστάσεις του λιμένα του Αγίου Κωνσταντίνου και τις δηλώσεις που πραγματοποίησε αναφορικά με μία “κοσμογονία που άργησε”, όπως χαρακτηριστικά ανέφερε στην ομιλία του για τη λιμενική πολιτική της Κυβέρνησης της Ν.Δ., προχώρησε ο Τομεάρχης Δικαιοσύνης και βουλευτής Φθιώτιδας του ΣΥ.ΡΙΖ.Α. – ΠΣ, Γιάννης Σαρακιώτης. σημειώνοντας τα εξής:

«Για μία ακόμη φορά, μετά την προεκλογική επίσκεψή του στο Λιμάνι του Αγίου Κωνσταντίνου τον περασμένο Μάρτιο, ο κ. Μητσοτάκης ήρθε και πάλι να οικειοποιηθεί ένα στρατηγικής σημασίας έργο που εμπνεύστηκε, σχεδίασε και δρομολόγησε η Κυβέρνηση του ΣΥ.ΡΙΖ.Α. Ο εκσυγχρονισμός και η αναβάθμιση του Λιμένα του Αγίου Κωνσταντίνου, αποτέλεσε ένα εμβληματικό για την περιοχή μας έργο με προϋπολογισμό ύψους 9,8 εκατ. ευρώ, το οποίο εντάχθηκε στο Πρόγραμμα Δημοσίων Επενδύσεων σε εφαρμογή της υπ’ αριθ. 67322/21-06-2016 απόφασης του τότε αρμοδίου Αναπληρωτή Υπουργού της Κυβέρνησης του ΣΥ.ΡΙΖ.Α..

Ούτε κατά την προηγούμενη επίσκεψή του, ούτε και σήμερα ο κ. Μητσοτάκης δεν βρήκε την πολιτική γενναιότητα να αναφερθεί στη συμβολή όσων ενήργησαν προς την κατεύθυνση της διαμόρφωσης σύγχρονων και ποιοτικών υποδομών για την υποδοχή των επισκεπτών και στην αναβίωση της επιβατικής και εμπορικής κίνησης της περιοχής μας.

Επίσης, ο Πρωθυπουργός παρότι αναφέρθηκε στην “ανάπτυξη μίας συγκροτημένης λιμενικής πολιτικής”, παρέλειψε να ενημερώσει τους πολίτες της Φθιώτιδας αν θα προχωρήσει η επαναλειτουργία του Λιμενικού Τμήματος Αρκίτσας, το οποίο καταργήθηκε το 2014 επί συγκυβέρνησης ΝΔ – ΠΑ.ΣΟ.Κ., και ελήφθη η απόφαση της επαναλειτουργίας του επί ΣΥ.ΡΙΖ.Α. το 2019.

Είναι προφανές ότι ο κ. Μητσοτάκης και τα στελέχη του στη Φθιώτιδα χωλαίνουν στο σχεδιασμό και την υλοποίηση έργων που θα ενδυναμώσουν το αναπτυξιακό αποτύπωμα της περιοχής μας, γι’ αυτό και καταφεύγουν στην αγαπημένη τους συνήθεια. Την οικειοποίηση και την επικοινωνία έργων του ΣΥ.ΡΙΖ.Α.».

Σχετικές αναρτήσεις

Σαρακιώτης: Η Ν.Δ. δίνει τη χαριστική βολή στη Θεσσαλία

efthia

Δυσλειτουργία Κέντρου Προώθησης της Απασχόλησης Δ.ΥΠ.Α. Καρπενησίου

efthia

Εισήγηση Γ. Κοτρωνιά στη Βουλή για το Σ/Ν του υπ. Περιβάλλοντος & Ενέργειας

efthia
Φόρτωση....