Κοινωνικά

Οι Δομές Δομοκού «Βοήθεια στο Σπίτι» και το Κέντρο Κοινωνικής Πρόνοιας Στερεάς

Οι Δομές «Βοήθεια στο Σπίτι» Δομοκού, Ομβριακής και Θεσσαλιώτιδας, συνεχίζοντας το πολύτιμο κοινωνικό τους έργο, πραγματοποίησαν κοινή δράση συνεργασίας με το Κέντρο Κοινωνικής Πρόνοιας Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας (Παράρτημα Φθιώτιδας, στο Δομοκό).

Συγκεκριμένα, την Πέμπτη 24 Ιούλη 2025, οι εργαζόμενες των Δομών προχώρησαν στη συγκέντρωση, ταξινόμηση και παράδοση χρήσιμου υποστηρικτικού υλικού, ενισχύοντας με αυτόν τον τρόπο την αδιάλειπτη αλυσίδα προσφοράς και κοινωνικής αλληλεγγύης που διατηρεί ο Δήμος Δομοκού.

Την αποστολή συνόδευσε ο Αντιδήμαρχος Δομοκού, Νικος Καλημέρης, ο οποίος με την παρουσία του τόνισε τη σημασία της συγκεκριμένης πρωτοβουλίας, καθώς και τη σταθερή δέσμευση του Δήμου στην υποστήριξη των ευπαθών κοινωνικών ομάδων. Η παραλαβή του υλικού πραγματοποιήθηκε από το προσωπικό του Κέντρου, σε κλίμα συνεργασίας και αμοιβαίου σεβασμού.

Σχετικές αναρτήσεις

Σεμινάριο ΚΑΡΠΑ από την Ένωση Στρατιωτικών Φθιώτιδας

efthia

Ολοκληρώθηκε η δράση εθελοντική αιμοδοσία στο Καρπενήσι

efthia

ΣΥΜΒΟΥΛΕΥΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΛΑΜΙΑΣ: Παροχή υπηρεσιών εργασιακής συμβουλευτικής

efthia
Φόρτωση....