Φθιώτιδα

Ολοκληρώθηκε με ιδιαίτερη επιτυχία το 2ο FOOD FEST τοπικών προϊόντων στα Καμένα Βούρλα

Ένα τριήμερο γεύσεων, εικόνων & αρωμάτων που ενεργοποίησε όλες τις αισθήσεις, ολοκληρώθηκε την Κυριακή το βράδυ. Το 2ο φεστιβάλ τοπικών προϊόντων έδωσε τη δυνατότητα στους παραγωγούς μας να προωθήσουν τα προϊόντα τους, να έρθουν σε επαφή με το καταναλωτικό κοινό και να αναδείξουν τη μοναδικότητα & την ιδιαιτερότητα των προϊόντων που παράγονται στη Φθιωτική γη.

Η πρωτοβουλία που υλοποιήθηκε από το Επιμελητήριο Φθιώτιδας σε συνεργασία με το Δήμο Καμένων Βούρλων, το Σύλλογο Επαγγελματιών Καμένων Βούρλων & τον Εμπορικό Σύλλογο Αγ. Κων/νου, στέφθηκε από απόλυτη επιτυχία και έγινε η αφορμή να οργανωθεί μια πολύ όμορφη γιορτή.

Το Σάββατο το βράδυ οι Νίκος Μανέτας και Θάνος Φυσέκης διασκέδασαν μουσικά τους παρευρισκομένους, ενώ την Κυριακή  οι Φώτης Καίσαρης, Φρανκ Τσιλιπάνος και Στέλιος Βεζύρης μαγείρεψαν με τα δικά μας προϊόντα σε συνεργασία με την Ελληνική Ακαδημία Αρχιμαγείρων.

Το Επιμελητήριο ευχαριστεί τους παραγωγούς που ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα, όλους τους φορείς που στήριξαν το γεγονός, τον Εμποροβιοτεχνικό Σύλλογο Μακρακώμης και τον Δήμο Μακρακώμης για την πολύτιμη αρωγή τους στη διοργάνωση, το πλήθος κόσμου που παραβρέθηκε στα εγκαίνια και σε όλη τη διάρκεια πραγματοποίησης του φεστιβάλ καθώς και όσους εργάστηκαν για να στηθεί και ολοκληρωθεί η όλη εκδήλωση.

Ανανεώνουμε το ραντεβού για του χρόνου πιο δυνατοί, πιο οργανωμένοι, με περισσότερους εκθέτες, μεγαλύτερες εκδηλώσεις και μοναδικά δρώμενα.

Σχετικές αναρτήσεις

Επίσκεψη Πανουργιά Παπαϊωάννου στα έργα αποχέτευσης Μεξιατών και Βαρδατών

efthia

Εκδήλωση σήμερα στη Λαμία για τα 100 χρόνια του ΤΕΕ

efthia

Ολοκληρώθηκε με επιτυχία η 4η ανθοκομική έκθεση Σπερχειάδας

efthia
Φόρτωση....