ΕθνικάΠοδόσφαιρο

Ο ΠΑΣ Λαμία με Μουλά, Κοντονίκο, 2-0 τον Αστέρα Σταυρού

Στο πρώτο του φιλικό παιχνίδι επί ελληνικού εδάφους ο ΠΑΣ Λαμία νίκησε σήμερα στο ΔΑΚΛ το νεοφώτιστο στη Γ’  Εθνική,  Αστέρα Σταυρού με σκορ 2-0.

Οι δύο προπονητές έβγαλαν χρήσιμα συμπεράσματα στο πλαίσιο της προετοιμασίας (θυμίζουμε ότι το πρωτάθλημα της Α’  Εθνικής ξεκινάει σε δύο εβδομάδες) αν και είναι ακόμη νωρίς για τις τελικές αποφάσεις.

Από την άλλη η ομάδα του Σταυρού που παρουσιάζεται εντυπωσιακά ενισχυμένη έδειξε ότι φέτος θα είναι ιδιαίτερα ανταγωνιστικός αντίπαλος, συμμετέχοντας σ’ ένα πρωτάθλημα των 4 ομίλων με ιστορικές ομάδες.

Η Λαμία έδειξε από την αρχή επιθετικές βλέψεις, δημιούργησε ευκαιρίες, χωρ΄ςι όμως να καταφέρει να σκοράρει.

Στην επανάληψη όμως η ομάδα του Βόκολου βρήκε το δρόμο προς τα δίχτυα. Ήταν το 51’ όταν ο Σιμόν έβγαλε σέντρα από δεξιά και ο Μουλά από κοντά…1-0.

Το δεύτερο γκολ πέτυχε ο Κοντονίκος με σουτ από το ύψος της περιοχής, στο 78’, ενώ οι νικητές είχαν δύο δοκάρια, με τον Σλίβκα στο 60’ και τον Ακούνια στις καθυστερήσεις.

ΠΑΣ ΛΑΜΙΑ (Λεωνίδας Βόκολος): Χατζηεμμανουήλ, Βασιλαντωνόπουλος, Γιαννούτσος, Κορνέζος, Τζανετόπουλος, Τζανδάρης, Τσιλούλης, Νούνιες, Μαρτίνεθ, Καρλίτος, Λονγκό (αρχική 11άδα), Κοσέλεβ, Νάγκι, Παπαδόπουλος, Πάβλοβετς, Τερεζίου, Λαμπρόπουλος, Στάνκο, Σαραμαντάς, Σιμόν, Σλίβκα, Μάλτσι, Ακούνια, Μουλά, Τσούκαλος, Κοντονίκος.

ΑΣΤΕΡΑΣ ΣΤΑΥΡΟΥ (Πέτρος Καραίσκος): Σίψας, Λάππας, Κουδουνάς, Μόσχος, Μαλισσόβας, Ακασού, Αργύρης, Αντωνόπουλος, Κακκάβας, Αλεξίου, Παρλάντζας (αρχική 11άδα), Χατζής, Δρόσος, Πολυδεύκης, Μαγκλάρας, Γιαννακάκος, Σκούρας, Μαργαρίτης, Αποστόλου, Αλτάνης, Τσάμης, Καταραχιάς, Καραπέτσας, Παπαλέξης.

Σχετικές αναρτήσεις

Στις 17.00 ο αγώνας του Ολυμπιακού με τον ΠΑΣ Λαμία

efthia

Ο ΠΑΣ Γιάννινα 3-2 στο 93’ πήρε μαζί του στην Α2 την Κηφισιά

efthia

Πανηγυρική νίκη παραμονής για τον Παναιτωλικό, 1-0 τον Ατρόμητο

efthia
Φόρτωση....